کد خبر: 1336558
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
دستگیری ۲۶ متهم تحت تعقیب درگرگان فرمانده انتظامی گرگان از اجرای طرح امنیت محله محور با رویکرد جلب و دستگیری محکومین و متهمان متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی و انتظامی در سطح شهرستان خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ کارآگاه عباسعلی پهلوانی نسب اظهار کرد: اجرای طرح امنیت محله محور با رویکرد جلب و دستگیری محکومین و متهمین متواری و تحت تعقیب دستگاه قضائی و انتظامی با تلاش مأموران انتظامی در این شهرستان به طور مستمر انجام می‌پذیرد.

به گزارش مهر، وی افزود: در این خصوص ۲۶ نفر از محکومان و متهمان متواری در حوزه‌های مختلف جرایم در ۷۲ ساعت گذشته دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

فرمانده انتظامی گرگان گفت: به منظور ارتقا امنیت اجتماعی در جامعه و افزایش رضایتمندی آحاد افراد جامعه از عملکرد فراجا، این طرح نیز به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار