کد خبر: 1336358
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
مومنی: پنجره واحد صدور مجوز سمن‌ها ایجاد می‌شود وزیر کشور اعلام کرد: در راستای تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد و رفع سردرگمی مردم، همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های صادرکننده مجوز، از طریق یک پنجره واحد هماهنگ خواهند شد.

جوان آنلاین: اسکندر مؤمنی، وزیر کشور، در نشست شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم با تاکید بر اهمیت نقش مردم در پیشگیری از جرایم، اعلام کرد ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های صدور مجوز برای تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد ضروری است.

وی توضیح داد: در حال حاضر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های متعددی مسئول صدور مجوز فعالیت سمن‌ها هستند و نحوه صدور مجوز در هر دستگاه متفاوت است که این مسئله باعث سردرگمی مردم می‌شود.

به گفته وزیر کشور، مقرر شد یک «پنجره واحد» راه‌اندازی شود تا تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های صادرکننده مجوز از طریق این درگاه واحد اقدام کنند و فرآیند ثبت و فعالیت سمن‌ها یکپارچه و هماهنگ شود.

مؤمنی تاکید کرد: این اقدام ضمن تسهیل مشارکت مردم در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، از بروز موازی‌کاری‌ها و مشکلات اداری جلوگیری خواهد کرد و امکان بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد را فراهم می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار