کد خبر: 1335172
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۱
عون: مذاکره به معنای تسلیم نیست «جوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان تأکید کرد: ما از طریق مذاکره در پی تثبیت امنیت و ثبات، به‌ویژه در جنوب کشور هستیم و مذاکره به معنای تسلیم شدن نیست.

جوان آنلاین:جوزف عون در جریان استقبال از شورای جدید دانشگاه فرهنگی ویژه لبنانی‌های مقیم خارج، در کاخ بعبدا گفت: به‌عنوان رئیس‌جمهور، هر مسیری را که به مصلحت لبنان منتهی شود، دنبال خواهم کرد.

به نوشته ایرنا به نقل از النهار وی افزود: مهم آن است که سایه جنگ را دور کنیم، بازسازی را پیش ببریم، مردم را در سرزمین خود تثبیت کنیم و با احیای اقتصاد لبنان، دولت را توسعه دهیم.

عون همچنین با تاکید بر ضرورت انتقال تصویر واقعی لبنان به خارج توسط لبنانی‌های مقیم خارج گفت: متاسفانه برخی از لبنانی‌ها در خارج تصویری منفی ارائه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که جنگ را تبلیغ می‌کنند، بازی‌شان برملا شده است، زیرا برخی بر پایه فضای جنگ به دنبال برگزاری انتخابات هستند.

وی در ادامه اطمینان داد که وضعیت لبنان خوب است و سفر پاپ بازتابی مثبت به همراه داشت.

به گزارش خبرآنلاین، این در حالی است که رژیم صهیونیستی به طور مداوم و روزانه با نقض یکطرفه آتش بس در حال حمله به خاک لبنان است.

در جدیدترین حملات، بامداد امروز، چهارشنبه یک پهپاد رژیم صهیونیستی از نوع کوادکوپتر با تجاوز به حریم هوایی لبنان، یک بمب را به منطقه‌ای در منطقه حدفاصل شهرک‌های حولا و مرکبا پرتاب کرده است.

برخی رسانه‌ها نیز از تحرکات تانک‌های رژیم صهیونیستی در اطراف شهرک رامیا و تیراندازی به سمت این شهرک خبر می‌دهند.

بنا بر اعلام رسانه‌ها، نظامیان اشغالگر مستقر در پایگاه الراهب نیز در حال شلیک به سوی شهرک عیتاالشعب در جنوب لبنان هستند.

برچسب ها: میشل عون ، مذاکره ، لبنان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار