کد خبر: 1331179
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
برزیل صعود کرد، دختران فوتسال ایران محکوم به برد ایتالیا تیم فوتسال برزیل با پیروزی مقابل ایتالیا صعود خود را به مرحله دوم جام جهانی زنان قطعی کرد.

جوان آنلاین: در ششمین روز از جام جهانی فوتسال زنان تیم‌های گروه‌های C و D امروز (چهارشنبه، پنجم آذر) به رقابت پرداختند. 

به گزارش ایسنا، تیم ملی ایران از گروه D امروز برابر پاناما با نتیجه ۶ بر ۲ پیروز شد و به اولین برد خود رسید.

از این گروه تیم‌های برزیل و ایتالیا هم برابر هم به میدان رفتند که برزیل با برد ۶ بر ۱ صعود خود را به مرحله دوم مسابقات قطعی کرد.

بر این اساس تیم ایران که شنبه، ۸ آذر در آخرین دیدار دور گروهی خود برابر ایتالیا به میدان می‌رود، برای صعود از این گروه باید ایتالیا را شکست بدهد.

در گروه C هم تیم‌های نیوزلند و تانزانیا برابر هم قرار گرفتند که این دیدار با برتری ۴ بر ۲ تانزانیا به پایان رسید. 

دیگر مسابقه این گروه بین پرتغال و ژاپن برگزار شد که در نهایت پرتغال ۳ بر ۱ پیروز شد. 

در این گروه هم پرتغال و ژاپن در رتبه‌های اول و دوم قرار دارند و تانزانیا و نیوزلند هم به ترتیب سوم و چهارم هستند.

برچسب ها: برزیل ، فوتسال ، جام جهانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار