کد خبر: 1321777
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
برلین: تصور می‌کنیم که روسیه پشت نفوذهای پهپادی به آسمان آلمان است صدر اعظم آلمان می‌گوید که برلین تصور می‌کند روسیه پشت حوادث پهپادی اخیر بر فراز آلمان و احتمالا آن‌دسته از پهپادهایی بوده است که به اختلال ده‌ها پرواز فرودگاه مونیخ منجر شد.

جوان آنلاین: به گفته فردریش مرتس، صدر اعظم آلمان، این کشور روسیه را عامل حوادث پهپادی اخیر و نفوذ به حریم هوایی آلمان می‌داند؛ پهپادهایی که به گفته وی، در تازه‌ترین مورد ده‌ها پرواز فرودگاه مونیخ را مختل و بیش از ۱۰ هزار مسافر را سرگردان کردند.

مرتس اضافه کرد که فراوانی این حوادث و نفوذهای پهپادی به حریم هوایی اروپا حتی نسبت به دوران جنگ سرد نیز بی‌سابقه بوده است اما هیچکدام از پهپادهایی که تاکنون رویت شدند، مسلح نبودند.

وی با اشاره به اینکه تمام این حوادث با پهپادهای شناسایی اتفاق افتاده‌اند، گفت: فرض ما این است که روسیه پشت اکثر این پروازهای پهپادی است.

برچسب ها: برلین ، المان ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار