کد خبر: 1317444
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران وزارت بازرگانی آمریکا از تحریم‌های تازه علیه برخی شرکت‌های ایرانی و ۹ کشور دیگر خبر داده است.

جوان آنلاین: وزارت بازرگانی آمریکا شنبه شب به وقت تهران از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و برخی کشور‌های دیگر خبر داد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری نیوزآرمنیا، وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده است که از ۱۶ سپتامبر (سه شنبه ۲۵ شهریور)، تحریم‌هایی را علیه شرکت‌هایی از ایران، روسیه، ترکیه، هند، پاکستان، چین، بلاروس، سنگاپور، تایوان و امارات متحده عربی اعمال خواهد کرد.

این وزارتخانه مدعی شده که فعالیت‌های این شرکت‌ها با منافع امنیت ملی آمریکا مغایرت دارد. بر اساس ادعای آمریکا، این شرکت‌ها کالا‌هایی را به بخش صنایع نظامی روسیه ارسال کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، در واکنش به تحریم‌های تازه آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی، نگاهی به سابقه اقدامات مشابه نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده با اتکا به توان داخلی و همکاری‌های منطقه‌ای، فشار‌های خارجی را بی‌اثر کند. در سال‌های اخیر، ایالات متحده بار‌ها با ادعای تهدید امنیت ملی، شرکت‌ها و نهاد‌های ایرانی را هدف تحریم قرار داده است.

با وجود این فشارها، ایران توانسته است مسیر توسعه فناوری‌های راهبردی خود را ادامه دهد و با ایجاد شبکه‌های تأمین داخلی و منطقه‌ای، وابستگی به منابع خارجی را کاهش دهد. همچنین، کشور‌های هم‌پیمان ایران در منطقه و فراتر از آن، از جمله چین، روسیه و برخی کشور‌های آسیایی، برابر فشار‌های آمریکا مواضع مستقل‌تری اتخاذ کرده‌اند و در مواردی همکاری‌های اقتصادی و نظامی خود با تهران را حفظ کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار