جوان آنلاین: از رویترز، پاپ لئو، اولین پاپ آمریکایی، که معمولاً رویکردی دیپلماتیک و محتاطانهتر از جانشین پیشین خود، پاپ فرانسیس دارد، در اظهاراتی غیرمعمول با لحنی قاطع نسبت به پیامدهای حمله اسرائیل به برخی رهبران حماس در قطر ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایرنا، وی در گفتوگو با خبرنگاران خارج از محل اقامت تابستانی خود در کاستل گاندولفو گفت: «اخبار واقعاً جدیای داریم: حمله اسرائیل به برخی رهبران حماس در قطر.»
پاپ افزود: «کل وضعیت بسیار جدی است. نمیدانیم اوضاع چگونه پیش خواهد رفت. واقعاً جدی است.»
در حالی که لئو معمولاً از زبان دیپلماتیک محتاطانه واتیکان پیروی میکند، اخیراً انتقادهای خود از عملیات نظامی اسرائیل در غزه را افزایش داده است.
به گزارش عصر روز سهشنبه ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک در بیاینهای رسمی مسوولیت تجاوز هوایی تروریستی به نشست سران حماس در دوحه قطر را در حالی بر عهده گرفتند که رهبران این جنبش به منظور بررسی طرح پیشنهادی آتش بس در غزه از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گردهم آمده بودند.