کد خبر: 1307403
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
پالتیکو: ترامپ معتقد است پیروزی پوتین در جنگ اوکراین حتمی است نشریه پالتیکو از قول یکی از مقام‌های ارشد کاخ سفید گزارش کرد، ترامپ معتقد است که روسیه در جنگ اوکراین پیروز می‌شود اما مساله اینجاست که این پیروزی چقدر زمان می‌برد.

جوان آنلاین: این نشریه همچنین نوشت، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ۱۱ ژوئیه اعلام کرد که ناتو قرار است هزینه تسلیحات آمریکایی را که قرار است این ائتلاف به اوکراین بدهد، بپردازد.

ترامپ همچنین مشخص کرد که یک توافق در نشست ژوئن ناتو به دست آمده که بر اساس آن، آمریکا تسلیحاتی برای ناتو فراهم می‌کند و ناتو قرار است هزینه کامل آن را به آمریکا بپردازد.

روز دوشنبه ترامپ اعلام کرد که آمریکا تعرفه‌های صد درصدی علیه روسیه و تحریم‌های ثانویه علیه کشورهایی که نفت مسکو را می‌خرند، وضع می‌کند مگر اینکه روسیه با توافق آتش بس با اوکراین ظرف ۵۰ روز موافقت کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین خاطرنشان کرد که ارسال آتی کمک‌های نظامی به کی‌یف شامل موشک‌های سطح به هوای پاتریوت است که برخی از کشورها پاتریوت‌های موجود خود را به اوکراین می‌فرستند و آمریکا با سیستم‌های جدیدش جای آنها را پر می‌کند.

پالتیکو همچنین گزارش کرد، دو مقام ارشد آمریکایی گفته‌اند که اقدامات جدید رئیس جمهور ایالات متحده در نتیجه بی‌تفاوتی ادعایی روسیه برای رسیدن به توافق صلح است.

این در حالیست که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز دوشنبه گفت که روسیه هنوز هم منتظر پیشنهادی برای زمانبندی دور بعدی مذاکرات با اوکراین است و این را هم افزود که به نظر می‌رسد کی‌یف برای مذاکرات بعدی عجله‌ای ندارد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در جریان جلسه شورای امنیت این کشور در ماه ژانویه اظهار داشت که هدف از حل و فصل مناقشه در اوکراین باید یک پیمان صلح بلندمدت باشد، نه یک آتش‌بس موقت که به اوکراین مهلت و به آن اجازه می‌دهد نیروها را تجدید قوا کند و برای ادامه درگیری دوباره مسلح شود.

پوتین خاطرنشان کرد که صلح در اوکراین باید بر اساس «احترام به منافع مشروع همه مردم ساکن در این منطقه» باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار