جوان آنلاین: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری بیست و چهارم تیر ماه ۱۴۰۴ که در روزنامه ایران برگزار شد، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام ملی نیاز داریم، موقعیت جغرافیایی ما طوری است که بارها و بارها مورد تهاجم واقع شدند و رئیس جمهور به ایرانیان خارج از کشور این پیام را داد که مردم صاحبان اصلی کشور هستند و شاهد آغاز فصل جدیدی از امید آفرینی هستیم و گفتند که پنجره دیپلماسی باز است.
وی افزود: رئیس جمهور در نشست دانشگاهیان گفتند باید در انتخاب و گزینش دقت کنیم مبادا که ناتوان بر توانا حاکم شود.
برای گفتگو بر اساس احترام متقابل آمادگی داریم
سخنگوی دولت همچنین به مصاحبه رئیس جمهور با خبرنگار آمریکایی اشاره و عنوان کرد: برای گفتگو بر اساس احترام متقابل آمادگی داریم، ملتی صلحجو هستیم.
مهاجرانی راجع به اقدامات دولت در زمان دفاع ۱۲ روزه یادآور شد: از همان آغازین ساعات حمله، دولت چهار جلسه تشکیل داد و فقط ۲۵ درصد کالاهای اساسی مصرف شد و با تلاش دولت و رفتار عقلایی مردم شاهد دستنخورده بودن ذخایر استراتژیک بودیم.
وی یادآور شد: از همه کسانی که پای پدافندها بودند یکبار دیگر تشکر میکنیم و یاد آنهایی که امروز در کنار ما نیستند تا ابد در یاد ما باقی است.
سخنگوی دولت همچنین عنوان کرد: ما هیچگاه به دنبال جنگ نبودیم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت و دیروز در شورای اقتصاد سرمایهگذاری برای تولید هفت هزار مگاوات برق و ۲۵ هزار بشکه نفت در روز به تصویب رسید.
تصویب بسته بهبود امنیت اقتصادی و پیشگیری از خروج سرمایه
مهاجرانی از تعامل جدی با بخش خصوصی خبر داد و گفت: بسته بهبود امنیت اقتصادی و پیشگیری از خروج سرمایه دیروز در جلسه برنامه هفتم به تصویب رسید و برنامهریزی برای اربعین و ایمنسازی مسیرهای منتهی به اربعین در دستور هست.
وی به سفر خودش به بوسنی و هرزگوین اشاره کرد و افزود: برای شرکت در مراسم نسل کشی سربرنیتسا به نمایندگی از رئیس جمهور حضور پیدا کردم و پیام رئیس جمهور را با تأکید بر صلح و احترام به تمامیت ارضی رساندم و با وزیر سابق خارجه آنجا و برخی از مقامات سابق دیدار کردم.