کد خبر: 1306514
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
حذف فلومیننزه به دست ژائو پدرو برزیلی
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: انزو مارسکا امیدوار است با قهرمانی در جام‌جهانی باشگاه‌ها فصلی موفق را به پایان برساند. چلسی با درخشش ستاره برزیلی خود، فلومیننزه را در نیمه‌نهایی با دو گل شکست داد و اولین فینالیست جام‌جهانی لقب گرفت. 
آبی‌های استمفوردبریج یک‌شنبه شب یک پای فینال این تورنمنت هستند و امیدوارند درخشش ژائو پدرو در این بازی نیز تداوم داشته باشد. فلومیننزه آخرین تیم امریکای جنوبی بود که توانست به نیمه‌نهایی برسد. هواداران تیم برزیلی تصور می‌کردند شاگردان رناتو گائوچو همچنان می‌توانند به جاه‌طلبی‌هایشان ادامه دهند. با این‌حال قهرمان لیگ کنفرانس اروپا چنین اجازه‌ای را به آنها نداد. 
پدرو جوان با زدن دو گل زیبا و سرنوشت‌ساز، حکم صعود چلسی را امضا کرد. مهاجم برزیلی در حالی برای آبی‌ها درخشید که فلومیننزه تیم سابق او بود. مارسکا تصمیم گرفت باز هم ژائو را در ترکیب اصلی راهی زمین کند و این ریسک او جواب داد. پدرو در تابستان به چلسی پیوست و زودتر از آنچه انتظار می‌رفت رضایت سرمربی را جلب کرد. با دبل این ستاره در نیمه‌نهایی جام‌جهانی، جایزه بهترین بازیکن بازی به پدرو رسید. 
 دستاورد بزرگ
سرمربی چلسی صعود تیمش به فینال را یک دستاورد بزرگ خواند. انزو مارسکا با اشاره به درخشش شاگردانش گفت: «رسیدن به فینال جام جهانی باشگاه‌ها دستاورد بزرگی است. این یک فصل عالی برای ما بود. لیگ برتر انگلیس را در جایگاه چهارم به پایان رساندیم و قهرمان لیگ کنفرانس اروپا شدیم و اکنون در فینال این رقابت‌ها هستیم. ما بسیار خوشحالیم. می‌دانیم بازیکنانی داریم که قادر به انجام این کار هستند و می‌دانیم باید به آنها کمک کنیم تا عملکرد خوبی داشته باشند. ما می‌دانیم که ژوآئو پدرو قادر به تکرار درخشش خود است. بازی به بازی تمرکز کردیم و اکنون نوبت آخرین بازی است. امیدواریم در این بازی هم به پیروزی برسیم و جام قهرمانی را بالای سر ببریم. از رسیدن به این جایگاه افتخار می‌کنیم و خوشحالیم. امیدواریم در فینال هم بهترین نمایش را داشته باشیم و با قهرمانی به خانه برگردیم.»
 بهترین خرید
مارسکا حالا بابت خرید ژائو پدرو به خودش می‌بالد. بازیکن ۲۳ ساله فصل گذشته برای برایتون ۲۷ بازی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده بود. پدرو که بعد از عقد قرارداد ۶۰ میلیون پوندی یکی، دو هفته پیش به اردوی چلسی اضافه شد، پیش از این سابقه بازی برای فلومیننزه را داشت. با اینکه او از تیم سابقش عذرخواهی کرده، ولی پدرو در صحبت‌هایش روی حرفه‌ای بودنش تأکید داشت: «فکر می‌کنم مثل یک رؤیا بود. نمی‌توانست از این بهتر باشد. دو گل زدم. حالا باید به فینال فکر کنیم. خیلی خوشحالم که توانستم دو گل به ثمر برسانم. خوشحالم که اولین گلم را برای چلسی زدم، اما می‌دانم این تورنمنت برای فلومیننزه خیلی اهمیت دارد. فقط می‌توانم بگویم متأسفم، اما باید حرفه‌ای باشم. بازیکن چلسی هستم. آنها به من پول می‌دهند که گل بزنم و خوشحالم که موفق شدم این کار را انجام دهم.» فینال پیش‌رو می‌تواند برای پدرو اولین جام قهرمانی با پیراهن چلسی را به ارمغان بیاورد: «مارسکا به من گفت مثل بازی قبلی بازی کنم. تیم خوب بازی کرد مهم همین است. در هر جلسه تمرینی تلاش می‌کنم پیشرفت کنم، ولی می‌دانم که کار سختی است. حالا باید تمرکزم را روی فینال بگذارم. در صورت قهرمانی این اولین قهرمانی من خواهد بود. فکر می‌کنم بازی خیلی خاصی باشد. یک هفته پیش به تیم اضافه شدم و حالا قرار است در یک فینال بازی کنم. خیلی خوشحالم. بازیکنان تیم استقبال گرمی از من کردند و حالا باید پیشروی کنیم. گروه خیلی خوبی داریم، خیلی به من کمک کردند و من در چلسی احساس راحتی می‌کنم.»

برچسب ها: چلسی ، اروپا ، فوتبال
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار