کد خبر: 1304221
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳
خطیب‌زاده: آمریکا پیام‌هایی را برای توقف جنگ به ایران فرستاد معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه این واشنگتن بود که پیام‌هایی را به ایران برای توقف جنگ فرستاد، تاکید کرد که واشنگتن باید غرامت خسارت‌هایی که به تاسیسات ایران وارد کرده است، بپردازد.

جوان آنلاین: سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با المیادین اعلام کرد: تهران قوی و مقاوم در مقابل تعدی اسرائیل ایستاد و پایداری کرد. هر تعدی که علیه ایران رخ دهد، ما با قدرت و صلابت به آن پاسخ خواهیم داد.

به گزارش مهر، خطیب‌زاده تصریح کرد: ما حمله‌ای به یک پایگاهی داشتیم که تحت کنترل آمریکا بود. ما آماده پاسخ به هر تعدی هستیم و این واشنگتن بود که پیام‌هایی را به ما برای توقف جنگ فرستاد.

وی افزود: ساکنان اراضی اشغالی باید بدانند که آنها قربانیان اشتباهات استراتژیک بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هستند.

خطیب‌زاده گفت: ایران برای مقاومت مصمم است و رژیم صهیونیستی سیلی محکمی خورده است.

معاون وزیر خارجه ایران ادامه داد: واشنگتن باید غرامت خسارت‌هایی که به تأسیسات ایران وارد کرده است، بپردازد و ما شکایت‌هایی در سازمان ملل ارائه خواهیم کرد.

سعید خطیب‌زاده در مصاحبه با المیادین گفت: نمی‌توان علوم و توانمندی‌های فنی و تکنولوژی در ایران را بمباران کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایران یک تمدن است و نمی‌توان آن را از بین برد و رئیس جمهور آمریکا باید این را بداند.

خطیب‌زاده گفت: ایران به صورت آشکار اعلام کرده است تعدی‌هایی که رخ داده به اصل دیپلماسی خدشه وارد کرده و ایران به مذاکره کننده‌ای که علیه ما برنامه‌ریزی کرد، اعتماد ندارد. آنچه که با تجاوزات محقق نشد، با دیپلماسی نیز محقق نمی‌شود.

وی تاکید کرد: رافائل گروسی پس از اینکه نقش تأسف باری را به خاطر مقدمه چینی جهت رویارویی ایفا کرد، باید پاسخگو باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار