کد خبر: 1302714
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
درگیری مردم و پلیس در تظاهرات میلیونی علیه ترامپ؛ بازداشت و زخمی شدن معترضان اعتراضات سراسری در آمریکا علیه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همزمان با رژه بزرگ دویست و پنجاهمین سالگرد تاسیس نیروی زمینی ارتش به درگیری و خشونت میان مردم و معترضان با پلیس تبدیل شد.

جوان آنلاین: حدود ۵۰ هزار نفر در نیویورک در تظاهرات «نه به پادشاه» شرکت کردند. به گفته یک مقام پلیس نیویورک، تاکنون هشت نفر در ارتباط با این اعتراضات در منهتن بازداشت شده‌اند.

به گفته مقامات، در پی تیراندازی در جریان راهپیمایی «نه به پادشاه» در مرکز سالت‌لیک سیتی، دست‌کم یک نفر به شدت مجروح شده است.

پلیس سالت‌لیک سیتی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که فرد مجروح با جراحات تهدیدکننده حیاتی به بیمارستان منتقل شده است.

مأموران در حال انجام تحقیقات درباره این حادثه هستند و اعلام کردند که یک مظنون بازداشت شده است.

در این راهپیمایی، حدود ۱۰ هزار نفر شرکت کرده بودند و با مجوز پلیس برگزار شده بود. با این حال، پلیس اکنون از شرکت‌کنندگان خواسته است که به تجمع خود پایان دهند.

پلیس همچنین از معترضان خواسته است که فیلم‌ها و عکس‌هایی از لحظه تیراندازی را در اختیار مقامات قرار دهند.

پرتاب مواد آتش‌زا و بطری در اعتراضات لس‌آنجلس اعتراضات «نه به پادشاه» در سراسر ایالات متحده، از جمله در مرکز شهر لس‌آنجلس که این هفته درگیر اعتراضات شدید در زمینه مهاجرت بوده، برگزار شده است.

پلیس لس‌آنجلس اعلام کرد که برخی افراد در مرکز این شهر، اقدام به پرتاب اشیایی به سمت ماموران کرده‌اند، در حالی که پلیس در تلاش برای متفرق‌کردن معترضان بود. اداره پلیس لس‌آنجلس (LAPD) برای چندین منطقه در مرکز شهر دستور متفرق شدن جمعیت را صادر کرده و استفاده از تسلیحات غیر کشنده داده است.

پلیس اعلام کرد در یک منطقه، افراد حاضر در جمعیت سنگ و بطری و مواد آتش‌زا به سمت مأموران پرتاب کردند.

در منطقه‌ای دیگر نیز به گفته پلیس، مواد آتش‌زا به سمت نیروهای پلیس پرتاب شده است. مقامات شهری اعلام کردند که بیش از ۲۰ هزار نفر در تظاهرات امروز لس‌آنجلس حضور داشتند. هرچند مقامات پیش‌تر گفته بودند «اعتراضات عمدتاً مسالمت آمیز بوده‌ است »، اما هشدار دادند که خشونت، تخریب اموال عمومی و حمله به مأموران «قابل تحمل نخواهد بود.»

بر اساس اعلام پلیس، از شنبه گذشته تا روز جمعه، ۵۲۳ نفر در ارتباط با فعالیت‌های اعتراضی در لس‌آنجلس بازداشت شده‌اند.

همچنین، از ساعت ۸ شب به وقت محلی، مقررات منع رفت‌وآمد به اجرا درمی‌آید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار