کد خبر: 1296602
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعتراف کرد که این رژیم قادر به شکست حماس نخواهد بود.

جوان آنلاین: آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعتراف کرد: کسی که ظرف ۲۰ ماه نتوانست حماس را شکست دهد، حتی اگر ۱۷ سال دیگر هم تلاش کند، باز هم موفق نخواهد شد.

وی همچنین به ناکارآمدی کابینه نتانیاهو پرداخت و اعتراف کرد: روابط میان آمریکا و اسرائیل اکنون در بدترین دوره تاریخی خود قرار دارد.

روزنامه «جروزالم پست» چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز به نقل از «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق اسرائیل اعلام کرد: غزه، یک شهر فلسطینی است و باید بخشی از کشور فلسطین باشد.

وی گفت: خواستار توقف فوری جنگ در غزه هستیم.

اولمرت افزود: نخستین اقدام برای حل بحران در غزه، توقف جنگ، بازگرداندن اسرا و آزادسازی زندانیان فلسطینی است.

افسر پیشین ارتش اسرائیل: حماس همچنان در میدان جنگ، دست برتر را دارد

«اورن سلومون» مسئول پیشین عملیات رزمی تیپ غزه در ارتش رژیم صهیونیستی، در گزارشی هشدار داد: ترور فرماندهان ارشد حماس مشکل را حل نکرده و این فرماندهان با نیروهای جدید جایگزین شده‌اند.

وی افزود: آن‌ها توانسته‌اند مواضع ارتش اسرائیل را زیر نظر بگیرند و سامانه‌های ضدزره خود را بازسازی کنند.

سلومون اذعان کرد: نیروهای حماس با بازکردن دوربین‌های عقب خودروهای نظامی و استفاده از ابزارهای ساده، زمان و مکان انفجار بمب‌ها را با دقت هماهنگ می‌کنند.

این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود افزود: استراتژی اصلی نیروهای حماس، مستهلک کردن تاکتیکی و استراتژیک ارتش اسرائیل و نیز فرسوده کردن جبهه داخلی اسرائیل به لحاظ روانی است.

برچسب ها: لیبرمن ، اسرائیل ، حماس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار