کد خبر: 1290521
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن:
نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بنیاد مسکن، با اشاره به اینکه تامین مسکن محرومان را با تمام توان پیگیری می‌کنیم گفت: بنیاد مسکن در تمام جغرافیای کشور خدمات ارائه می‌دهد و همه مردم از سفره‌ای که امام (ره) در بحث تشکیل بنیاد مسکن پهن کردند بهره‌مند شدند.

جوان آنلاین: حجت الاسلام والمسلمین روحانی‌نژاد - نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن - در مراسم تجدید میثاق کارکنان بنیاد مسکن با آرمان‌های امام خمینی به مناسبت سالروز تاسیس حساب ۱۰۰ امام (ره) که با حضور سید حسن خمینی برگزار شد اظهار کرد: توفیق یافتیم در سالروز صدور فرمان تاریخی امام (ره) مبنی بر تشکیل حساب ۱۰۰ در مرقد مطهر حضور یابیم و با آرمان‌های امام تجدید پیمان کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بنیاد مسکن، تامین مسکن محرومان را با تمام توانی که در اختیار دارد پیگیری می‌کند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در هیچ جای جغرافیایی کشور اعم از شهر و روستا و حتی روستا‌های کوچک، نقطه‌ای وجود ندارد که بنیاد مسکن خدماتی ارائه نداده باشد.

وی خاطرنشان کرد: مرحوم تابش رئیس اسبق بنیاد مسکن عبارتی را در این خصوص بیان کردند مبنی بر اینکه سفره‌ای که امام (ره) در بحث تشکیل بنیاد مسکن پهن کرده که همه مردم از آن بهره‌مند شدند.

روحانی نژاد با بیان اینکه تمام شهر‌های با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر و روستا‌ها تحت پوشش خدمات بنیاد مسکن هستند، گفت: پس از زلزله بم به جهت کار‌هایی که در بحث مقاوم‌سازی روستایی صورت گرفته، زلزله‌هایی با همان شدت زمین‌لرزه بم، خساراتی ناچیز و در حد ترک به خانه‌های روستایی وارد شده است.

به گفته روحانی‌نژاد، در حال حاضر ۵۴ درصد خانه‌های روستایی توسط بنیاد مسکن نوسازی شده است. همکاران ما با صاحبان املاک صحبت و آنها را مجاب می‌کنند که خانه‌های خود را بازسازی کنند.

وی با اشاره به انواع حوادث طبیعی همچون زلزله، سیل و فرونشست زمین در کشور گفت: راهبرد و اولویت بنیاد مسکن تامین مسکن محرومان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار