کد خبر: 1283770
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با حضور رئیس جمهور
استاندار تهران گفت: با حمایت و مشارکت مردم، بیش از ۵۰ درصد از درآمد‌های مالیاتی مرتبط با استان تهران تا ۹۴ درصد محقق شده است.

جوان آنلاین: محمدصادق معتمدیان در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی که با حضور رئیس‌جمهور و مشارکت فعال مردم در شهرستان ملارد برگزار شد، با اشاره به اهمیت هم‌اندیشی بین مسئولان و خیرین، گفت: همکاری و تعامل بین دست‌اندرکاران و خیرین برای استفاده بهینه از منابع در راستای ساخت و راه‌اندازی مدارس جدید، از اقدامات کلیدی است که در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه با اشاره به مشارکت مردمی در این طرح، افزود: با حمایت و مشارکت مردم، بیش از ۵۰ درصد از درآمد‌های مالیاتی مرتبط با استان تهران تا ۹۴ درصد محقق شده است، این مشارکت گسترده نشان‌دهنده همراهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم در پیشبرد اهداف آموزشی است.

استاندار تهران تأکید کرد: در فرآیند مدرسه‌سازی و توسعه فضا‌های آموزشی، باید توجه داشت که فشار مالی به اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر وارد نشود.

معتمدیان ادامه داد: عدالت آموزشی باید به گونه‌ای محقق شود که تمامی اقشار جامعه بتوانند از امکانات آموزشی مناسب بهره‌مند شوند، بدون آنکه هزینه‌های آن به دوش خانواده‌های نیازمند بیفتد.

وی درپایان گفت: بسیاری از زمین‌ها و اراضی در غرب استان تهران در اختیار بنیاد‌ها است که می‌شود طی نامه‌ای این اراضی به امر نهضت مدرسه سازی اختصاص یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار