کد خبر: 1264617
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
در پیام فرمانده نیروی زمینی سپاه عنوان شد
فرمانده نیروی زمینی سپاه، شهادت پرافتخار پاسداران شهید مدافع امنیت پایدار تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی (عج) را تبریک و تسلیت گفت.

جوان آنلاین: فرمانده نیروی زمینی سپاه، شهادت پرافتخار پاسداران شهید مدافع امنیت پایدار تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی (عج) را تبریک و تسلیت گفت. 
به گزارش سپاه نیوز، در پیام سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور آمده است: شهادت اجر و پاداش خداوند متعال به مردان با اخلاصی است که پس از سال‌ها تلاش و مجاهدت مخلصانه در میدان‌های مبارزه با دشمنان قسم خورده اسلام و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و متجاوزین به مرز‌های جغرافیایی، عقیدتی و ارزش‌های انقلاب شکوهمند اسلامی و امنیت و آرامش مردم، مطاع جان خویش را در طبق اخلاق نهاده، به ساحت قدسی معبود خویش تقدیم نموده‌اند. شهادت پرافتخار پاسداران شهید مدافع امنیت پایدار، سرهنگ پاسدار احمد زارعی، سرهنگ پاسدار علی رحمانیان و برادر پاسدار احمدرضا صائب که در حین انجام مأموریت مقابله و انهدام تیم‌های مسلح گروهک‌های تروریستی دست نشانده سرویس‌های معاند بیگانه در دفاع از آرامش و امنیت هموطنان عزیز و پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های والای نظام و انقلاب اسلامی و استقلال و اقتدار کشور در مناطق مرزی جنوب شرق، سرافرازانه به فیض عظمای شهادت نائل گردیدند و به خیل عظیم همرزمان شهیدشان پیوستند، موجب تألم و تأثر اینجانب و همرزمان ایشان گردید.

برچسب ها: شهادت ، مدافع امنیت ، سپاه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار