جوان آنلاین: سیدیاسر جبرائیلی در کانال شخصی خود در پیامرسان ایتا نوشت: سالهاست که نایب امام زمان (عج) شعار سال را اقتصادی انتخاب میکنند، اما سالهاست که ایشان از وضعیت اقتصاد گلهمند هستند. ریشه این وضعیت در حاکم بودن تفکرات غلط و اجراشدن برنامههای غلط اقتصادی در کشور است که عدهای قلیل را به ثروتهای افسانهای میرساند و اکثریت مردم را روز به روز فقیرتر میکند. حضرت آقا در جایی میفرمایند: «هر تلاش خوب و به جایی جهاد نیست؛ جهاد یعنی تلاش برای هدفگیری دشمن و در هر زمان باید عرصه جهاد را به درستی تشخیص داد.» امروز یک سؤال اساسی که بچههای ولایی و انقلابی باید از خود بپرسند، این است که در زمان حاضر «عرصه جهاد» چیست؟ در این عرصه «دشمن» کیست؟
اگر این فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی را بپذیریم که امروز، مسئله اول کشور اقتصاد است، باید آستینها را برای جهاد بالا بزنیم. باید در عرصه اقتصاد «دشمن» را هدف بگیریم؛ وگرنه در اصلیترین مسئله کشور، جزو مجاهدین نیستیم و اگر در این جهت مجاهدت نکنیم، هیچ تفاوتی با آنان که در جریان جنگ تحمیلی در دسته قاعدین قرار گرفتند، نداریم.
اما آیا میشود بدون شناخت دشمن، او را هدف گرفت؟ هرگز! باید برای جهاد هم خط امام را شناخت و هم خط دشمن را. اگر امام را بشناسیم، اما دشمن را نشناسیم، چه بسا، فیسبیلالله سنگر دشمن را در جبهه خودی به پا کنیم!
این است که یک جوان مؤمن انقلابی، باید در عرصه اقتصاد مجاهدت کند و این مجاهدت، بدون دشمنشناسی محال است. مجموعه کتابهای زیر را میتوان «مجموعه امامشناسی و دشمنشناسی» اقتصادی دانست. به همین ترتیبی که در ادامه میآید، کتابها را تهیه و به صورت جمعی یا فردی مطالعه کنید. سپس اخبار کشور را دنبال کنید و ببینید نسخههای دشمن، در حال اجرا در کدام بخش است و دشمن را هدف بگیرید. امروز، در عرصه جنگ اقتصادی، هیچکاری مهمتر و مؤثرتر از تبیین نقشه دشمن نیست. آگاه شوید و آگاهی ببخشید:
۱- دکترین شوک؛ نوشته نائومی کلاین.
۲- اقتصاد ایران در دوره تعدیل ساختاری؛ نوشته فرشاد مؤمنی.
۳- اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی؛ بهمن احمدی امویی.
۴- طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ حضرت آیتالله خامنهای.
۵- جزوه اندیشه اقتصادی حضرت آیتالله خامنهای.
۶- ۲۳ نکته مکتوم سرمایهداری؛ها جون چانگ.
۷- نیکوکاران نابکار؛ها جون چانگ.
۸- تاریخچه مختصر نئولیبرالیسم؛ دیوید هاروی.
۹- چین چگونه از شوکدرمانی گریخت؟؛ ایزابلا وبر.
۱۰- سرمایهداری و آزادی؛ میلتون فریدمن.
۱۱- عدالت؛ مایکل سندل.
۱۲- دولت و بازار؛ سیدیاسر جبرائیلی.
۱۳- قدرت و پیشرفت؛ سیدیاسرجبرائیلی.
۱۴- لیبرالیسم؛ لودویگ فون میزس.
۱۵- راه بردگی؛ فریدریش هایک.
۱۶- در سنگر آزادی؛ فریدریش هایک.
۱۷- لیبرالیسم غرب؛ ظهور و سقوط؛ آنتونی آربلاستر.
۱۸- هویت؛ فرانسیس فوکویاما.
۱۹- لیبرالیسم و انتقادات وارد بر آن؛ فرانسیس فوکویاما.
۲۰- بهای نابرابر؛ جوزف استیگلیتز.
۲۱- سرمایه در قرن بیست و یکم؛ توماس پیکتی.
۲۲- هنر تحریمها؛ ریچارد نفیو.