کد خبر: 1249640
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
در بازدید از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص)
پزشکیان برای بازدید از نمایشگاه فعالیت‌های زیربنایی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در این قرارگاه حاضر شد و از آخرین وضعیت ۱۵ پروژه مهم در دست اجرای این قرارگاه در نقاط مختلف کشور مطلع شد.

جوان آنلاین: رئیس‌جمهور کشورمان دیروز صبح میهمان فرماندهان و مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه بود. پزشکیان در این دیدار بعد از آنکه از پروژه‌های مهم در دست ساخت قرارگاه به صورت مجازی بازدید کرد از ضرورت تکیه بر فرهنگ بسیجی به عنوان راه نجات‌بخش مملکت سخن گفت. اینکه با این فرهنگ و روحیه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد و کشور را از هر چالشی نجات داد. فرمانده کل سپاه هم موفقیت دولت را موفقیت نظام دانست و برای همه نوع کمک اعلام آمادگی کرد. بعد از ظهر هم پزشکیان به میان فرماندهان ارتش در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) رفت. 
پزشکیان برای بازدید از نمایشگاه فعالیت‌های زیربنایی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در این قرارگاه حاضر شد و از آخرین وضعیت ۱۵ پروژه مهم در دست اجرای این قرارگاه در نقاط مختلف کشور مطلع شد. بخش‌هایی همانند دانش و پژوهش، صنعت، معدن، راه، راه‌آهن و مترو، راه و شهرسازی، آب و نیرو، بنادر و سازه‌های ساحلی، نفت، گاز و پتروشیمی، عملیات دریایی و فراساحلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و آبزی‌پروری (امنیت غذایی)، مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی و فعالیت‌های زیربنایی برون مرزی در بازدید دیروز مورد توجه رئیس‌جمهور قرار گرفت. 
پزشکیان بعد از بازدید از این بخش‌ها در مرکز فرماندهی و پایش قرارگاه خاتم حضور پیدا کرد. در این مرکز با محل اجرای ۱۵ پروژه بزرگ زیربنایی به شکل مستقیم ارتباط ویدئویی برقرار شد و مسئولان و دست‌اندرکاران پروژه‌ها آخرین وضعیت آن‌ها را تشریح کردند. 
پالایشگاه مهر خلیج فارس، پروژه آبرسانی به زاهدان از دشت تهلاب، پروژه راه‌آهن چابهار به زاهدان، سکوی A۱۳ پارس جنوبی، پروژه‌های کشتی‌سازی و تأسیسات دریایی جزیره صدرا در بوشهر، فولاد بافت ۲، تونل انتقال آب کانی‌سیب، خط ۲ مترو تبریز، پالایشگاه NGL۳۲۰۰، پروژه آب ارس، سد نرماب، جاده جلفا- آق‌بند، مصلای امام خمینی تهران، پروژه فاضلاب اهواز و خط ۳ مترو مشهد ۱۵ پروژه از مجموع ۳۷۰ پروژه در دست اجرای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) بودند که در این مراسم گزارشی از آخرین وضعیت آن‌ها به رئیس‌جمهور ارائه شد. قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) دارای هفت هلدینگ است که متناظر با وزارتخانه‌های کشور در ۴۶ رشته تخصصی مشغول اجرای پروژه‌های زیربنایی، زیرساختی و عمرانی هستند. 

 مرکزیت اقتصادی و سیاسی باید به جنوب منتقل شود
پزشکیان سپس در نشست مشترک با فرماندهان و مسئولان قرارگاه خاتم و فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور پیدا کرد. او در این نشست محور فعالیت دولت چهاردهم را هم‌افزایی همه ظرفیت‌های کشور برای اجرای حداکثری سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و قانون برنامه عنوان کرد و گفت: «اگر قرار است بر اساس هدف اصلی سند چشم‌انداز در منطقه به جایگاه اول برسیم، باید متناسب با همین هدف، پروژه‌ها را با بهره‌گیری از به‌روزترین فناوری‌ها، ابزار و مصالح اجرا کنیم تا پاسخگوی نیاز‌های سال‌ها و دهه‌های آینده کشور باشد و تا زمانی که بازدهی دارد، به‌روز و کارآمد باقی بماند». 
 پزشکیان با تأکید بر اینکه پروژه‌ها را در کشور باید به شکلی اجرا کنیم که تا چند دهه آینده کارآمد و به‌روز باشند، بر اهمیت فناوری در پروژه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: اگر پروژه‌ای را با فناوری، ابزار و مصالح قدیمی اجرا کنیم، وقتی بعد از چند سال صرف زمان و منابع به بهره‌برداری رسید، همان زمان نیز از رده خارج محسوب می‌شود و نمی‌تواند با رقبای منطقه‌ای و جهانی به رقابت بپردازد. 
رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از همه توان کارشناسی و ظرفیت‌های داخلی، بهره‌گیری از توانمندی‌ها و تجارب برتر بین‌المللی را نیز ضروری توصیف و تصریح کرد: «امروز رقبا با بهره گرفتن از جدیدترین توانمندی‌ها و کمک گرفتن از موفق‌ترین شرکت‌ها به سرعت در حال پیشرفت هستند و ما نیز باید به شکل مقتضی با اعزام متخصصان و کارشناسان به خارج از کشور برای فراگرفتن آخرین دستاورد‌های فناورانه یا به خدمت گرفتن متخصصان و مجموعه‌های مسلط به این فناوری‌ها و توانمندی‌ها، با سرعت و قوت مسیر تحقق اهداف سند چشم‌انداز را طی کنیم. توسعه کشور با ادامه روند فعلی امکان‌پذیر نیست، اینکه بخواهیم همچنان منابع اولیه را از جنوب کشور و دریا به مرکز بیاوریم و تبدیل به محصول کنیم و دوباره برای صادرات به جنوب بفرستیم، به شدت توان رقابت ما را مستهلک کرده و کاهش می‌دهد؛ چاره‌ای نداریم جز اینکه مرکزیت اقتصادی و سیاسی کشور را به جنوب و نزدیک دریا منتقل کنیم».


 توسعه تهران وقت تلف کردن است
رئیس‌جمهور تأکید کرد که توسعه تهران با مشکلاتی که دارد وقت تلف کردن است. پزشکیان در این زمینه گفت: «تهران به عنوان پایتخت کشور با مشکلاتی دست به گریبان است که هیچ راه‌حلی جز انتقال مرکزیت نداریم؛ کمبود آب، نشست زمین، آلودگی هوا و امثال آن با تداوم سیاست‌ها و اقداماتی که تا به حال اتخاذ و اجرا شده‌اند، فقط تشدید شده و راه‌حل اساسی جابجایی مرکزیت سیاسی و اقتصادی کشور است. انتقال مرکزیت سیاسی و اقتصادی هم به این شکل که ما خودمان در تهران بنشینیم و به مردم بگوییم جابه‌جا شوند، مقدور و ممکن نیست، باید ابتدا خودمان برویم تا مردم هم دنبال ما بیایند». پزشکیان با بیان اینکه دولت چهاردهم از همه ظرفیت‌ها و توان کارشناسی کشور از جمله توان فنی و مهندسی ارزشمند قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) برای حل مشکلات بهره خواهد گرفت، گفت: باید با کمک مجموعه‌های کارشناسی و عملیاتی راهکار‌های رفع مشکلات را طراحی و اجرای آن‌ها را آغاز کنیم. 

 قرارگاه‌هایی مانند سازندگی کشور را سرپا نگه داشته است
رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضع تحریم‌های گسترده علیه کشور و تلاش دشمنان برای محدود کردن تعاملات بین‌المللی کشورمان، افزود: «ما ۱۵ همسایه داریم که مشتاق توسعه همکاری با ما هستند، دولت چهاردهم نیز برای توسعه همکاری‌ها و تعاملات بین‌المللی کشور به خصوص با کشور‌های همسایه برنامه دارد و با بهره‌گیری از کمک و توانمندی‌های مجموعه‌هایی نظیر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) که ظرفیت خوبی نیز برای صادرات خدمات فنی و مهندسی دارند، این روابط را تحکیم و تقویت خواهیم کرد. دشمن به امید زمین‌گیر کردن کشور نظام تحریم‌ها را علیه ایران طراحی و اجرا کرد، اما این تلاش‌های مجموعه‌هایی مثل شما است که کشور را سرپا نگه داشته است». 
رئیس‌جمهور تأکید کرد که راه نجات کشور احیا و تکیه به روحیه جهادی و بسیجی واقعی همچون سال‌های ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و همان روحیه و مجاهدتی است که جنگ را اداره کرد و ادامه داد: «اگر از آبادانی و ساختن کشور غفلت کنیم یا از روش‌های ناکارآمد برای این منظور استفاده کنیم، بیش از پیش از روند پیشرفت عقب می‌مانیم و این عقب‌ماندگی باعث می‌شود که فرصت‌ها و ظرفیت‌ها و منابع ما در منطقه و جهان از دست برود. ادامه مسیر با همین روند فعلی نتیجه‌بخش نخواهد بود و باید نگاه‌ها و روند‌ها را اصلاح کنیم». او با بیان اینکه نگاه بسیجی به معنای واقعی می‌تواند مملکت را نجات دهد گفت: «ما هم مثل شما بسیجی بودیم، هستیم و خواهیم ماند.» 
رئیس‌جمهور در ادامه افزود: اگر بین ما و کشور‌های منطقه فاصله زیادی ایجاد شود، جبران این فاصله کار سختی خواهد بود. نباید به بهانه‌های واهی خودمان را از توان و ظرفیت افراد توانمند محروم کنیم. رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت برگزاری جلسات مشترک میان نیروی مقاومت بسیج و سازمان برنامه و بودجه برای برنامه‌ریزی جهت اتخاذ راهکار‌های جهادی برای حل هر چه سریع‌تر مشکل مدارس در مناطق محروم تأکید کرد و افزود: با کمک مردم و حاکمیت نگاه بسیجی می‌توانیم ظرف مدت یک سال کل مدارس لازم در مناطق محروم کشور را ساخته و مهیا کنیم. 

 روایت سلامی از نبرد کشتی‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی
سردار سرلشکرحسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این جلسه با تشکر از رئیس‌جمهور که در فاصله کوتاهی از آغاز رسمی فعالیت دولت چهاردهم برای بازدید از توانمندی‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در این مجموعه حضور یافته است، گزارشی از توانمندی‌ها و اقدامات این نهاد در راستای کمک به دولت‌ها برای پیشبرد طرح‌های عمرانی و زیربنایی ارائه کرد و گفت: «ما به هیچ چیزی جز موفقیت شما و دولت شما فکر نمی‌کنیم؛ هر دولتی با هر گرایشی در رأس کار بوده بنای ما صداقت، خوش عهدی و همکاری با او بوده است». 
سلامی در ادامه با بیان اینکه پنج، شش سال سخت را پشت سر گذاشتیم و از موقعیت‌های شگفت‌انگیزی عبور کردیم، دشمن ما را در تقاطع تحریم، پدیده کرونا و ترامپ که دست کمی از کرونا نداشت، تهدید به عملیات نظامی و فشار برای انزوای سیاسی قرار داد، گفت: «در دریای سرخ و دریای مدیترانه ۱۴ کشتی ما را زدند تا نفت ما صادر نشود؛ رژیم صهیونیستی این اقدام را خیلی مرموزانه و مبهم انجام داد به طوری که اوایل نمی‌دانستیم چه کسی به کشتی‌ها حمله می‌کند. متوجه شدیم رژیم صهیونیستی است و ۱۲ کشتی از آن‌ها زده شد. کشتی پنجم را که زدیم دستشان بالا رفت و گفتند نبرد کشتی‌ها را متوقف می‌کنیم. در بحران شدیدی بودیم، سردار سلیمانی را ترور کرده بودند، هواپیمای اوکراینی سقوط کرده بود، کرونا غالب شده بود، تحریم اقتصادی را در حداکثر درجه ممکن اعمال می‎کردند و تلاش می‌کردند ما را در انزوای کامل قرار دهند. ما به عنوان سپاه پاسداران باید یک عملیات بازدارنده و سدممانعت ایجاد می‌کردیم؛ در نبرد‌های دریایی خطوط کشتیرانی را امن کردیم، تحریم به لحاظ اجرا شکسته شد، مردم را در کرونا مدیریت کردیم و واکسن ساختیم و تمام ظرفیت‌ها را در اختیار درمان قرار دادیم». 

 نگذاشتیم چرخ‌های ۳۸۰ طرح عظیم ملی کند شود
فرمانده سپاه سپس به وضعیت طرح‌هایی که این سازمان در دست اجرا دارد اشاره کرد و در توضیح فعالیت این پروژه‌ها گفت: «هیچ یک از ۳۸۰ طرح عظیم ملی که امروز در دست اجراست، حتی چرخ‌هایش کند نشده است، از بیرون هم پدیده تکفیر را مهار می‌کردیم؛ اگر تروریسم امتداد پیدا می‌کرد، نقطه مرکزی آن ایران بود. موفق شدیم تمام مسیر‌هایی که دشمن باز کرده بود، ببندیم. امروز امن‌ترین خطوط کشتیرانی متعلق به کشتی‌هایی است که پرچم ایران روی آن نصب شده باشد». او اضافه کرد: «سپاه و بسیج با همه امکانات هم در تأمین امنیت کشور در مقابل سیاست‌های تجاوزکارانه هر دشمنی و هم کمک به دولت در شکستن تحریم اقتصادی و شکست دادن دشمن به دولت کمک خواهد کرد. به هیچ چیزی جز موفقیت دولت چهاردهم فکر نمی‌کنیم؛ نسبت ما به این دولت و هر دولتی مستقل از هر نوع گرایشی است. اساس ما براساس صداقت، خوش‌عهدی و حمایت است و تا آخر ادامه پیدا خواهد کرد». 

 آمادگی ارتش برای کمک صادقانه به دولت چهاردهم
همچنین دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری ایران، بعد از ظهر دیروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با فرماندهان ارتش دیدار کرد. در این بازدید که با حضور فرمانده کل ارتش انجام شد، بخش‌هایی از آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل قدرت پهپادی، اشراف اطلاعاتی، خودکفایی، آمادگی‌های عملیاتی و حضور مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی، هوایی، دریایی و آب‌های بین‌المللی در قالب مستند به رئیس‌جمهور ارائه شد. در این بازدید امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با خیر مقدم به دکتر پزشکیان، مهم‌ترین راهبرد‌های ارتش در ارتقای اقتدار ملی را تشریح کرد. 
فرمانده کل ارتش طی سخنانی در این دیدار با تأکید بر اینکه خود را سرباز و خادم ملت و فعالیت‌هایمان را حداقل وظیفه می‌دانیم، گفت: در اعلام آمادگی برای کمک به دولت چهاردهم در چارچوب تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) صادقانه عمل خواهیم کرد. 
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران طبق قانون اساسی، وظیفه پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی کشور را برعهده دارد و باید ارتشی مکتبی و مردمی باشد. مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) همواره بر این ابعاد و کارآمدی ارتش تأکید فرموده‌اند. موسوی افزود: برابر تدبیر فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، ارتش برای موفقیت دولت چهاردهم و در راستای هم‌افزایی هرکاری بتواند انجام خواهد داد. فرمانده کل ارتش با اشاره به فرمایشات فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه ارتش در شعار «ارتش فدای ملت» صادقانه عمل کرده است، بیان داشت: اطمینان داشته باشید که در اعلام آمادگی برای کمک به دولت چهاردهم در چارچوب تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) صادقانه عمل خواهیم کرد. 
همچنین امیر سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی دافوس ارتش، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های نقش‌آفرین و تعیین‌کننده این دانشگاه را در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و رفع نیاز‌های آموزشی ارتش و نیرو‌های مسلح متناسب با تهدیدات روز ارائه کرد. در این برنامه، فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش، بخشی از اقدامات راهبردی، عملیاتی، خودکفایی و آموزشی را ارائه کردند. بازدید از مرکز بازی جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و همچنین حضور در کلاس‌های درس این دانشگاه از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهوری در این مراسم بود. 
در ابتدای این مراسم فرزندان شهید سرهنگ ابوالفضل محقق‌نژاد، از شهدای مدافع سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران با ذکر دلنوشته‌ای به رئیس‌جمهوری خوشامد گفتند. دکتر پزشکیان و امیر سرلشکر موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مقام والای شهدا ادای احترام کردند.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
علی اصغر کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
0
0
بنام خدا
ساختن کشور جز با شیوه جهادی امکان ندارد. شیوه همه با هم جهاد سازندگی راه اصلی نجات کشور است .ان شاءالله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۴
0
0
آقای پزشکیان حرفها و وعده های شما کم کم رنگ میبازند.
قبل از انتخابات فرمودید :نجات جامعه در گرو رعایت قانون و کار کارشناسی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار
وب گردی