کد خبر: 1171155
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰
کریمی: قرارداد نکونام در باشگاه موجود است، پرینت بگیرند و امضا کنند! سرپرست پیشین باشگاه استقلال نسبت به یک شایعه واکنش نشان داد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، حجت کریمی در خصوص مساله گم شدن قرارداد جواد نکونام و این شایعه که گفته می‌شود او قرارداد را با خودش برده، اظهار داشت: قرارداد در باشگاه است. پرینت بگیرند. مشکلی که ندارد! اصل قرارداد دست من نیست. نزد خودشان است و شیطنت می‌کنند.

وی افزود: حرف دیگری ندارند بگویند و به زودی جواب همه را می‌دهم. قرارداد در باشگاه موجود است. اگر می‌خواهند پرینت بگیرند و مدیر جدید امضا کند.

سرپرست پیشین باشگاه استقلال، تصریح کرد: قراردادی که پول داده نشده، هیات مدیره و هیچ کس دیگری امضا نکرده، قرارداد نمی‌شود. من امضا نکردم، از کامپیوتر یک پرینت بگیرند و بقیه امضا کنند. الان هرکه آمده امضا کند.

بر اساس این گزارش، پس از پایان دیدار دوستانه استقلال و پیکان، جواد نکونام در جمع خبرنگاران از نبود قراردادش در باشگاه استقلال خبر داده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار