کد خبر: 1168565
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با «جوان»:

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حاکمیت باید شرایطی از جمله روابط خارجی و ارتباط بین کشور‌ها را برای تولیدکننده فراهم کند.
فتح‌الله توسلی در گفتگو با «جوان» تأکید کرد: سیاست مجلس حمایت از تولید و رفع موانع تولید است. یکی از این موانع مشکلات با تأمین اجتماعی بود که برطرف شد.
وی در خصوص تسهیل شرایط تولید از سوی مجلس اظهار کرد: مجلس دستگاه قانونگذار است و برای تسهیل شرایط حوزه تولید فعالیت می‌کند، یکی از اقدامات ما در مجلس موضوع صدور مجوز‌ها از طریق درگاه مجوز‌ها بود تا دست افرادی که امضای طلایی داشتند، از این موضوع قطع شود، البته برخی وزارتخانه‌ها تاکنون همراهی نکرده‌اند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: تشویق شرکت‌ها به صادرات راهکار ما برای حل مشکلات تولید است و وزیر فعلی صمت هم سیاست خود را بر این مبنا قرار داده است و از مجموعه‌های صادرات‌محور حمایت می‌کند.
وی بیان کرد: برای صادرات، حاکمیت باید شرایطی از جمله روابط خارجی و ارتباط بین کشور‌ها را برای تولیدکننده فراهم کند که این مورد مراحل خوبی را طی کرده و روابط ما با حوزه عربی و اروپایی در حال ترمیم است، همچنین محیط منطقه‌ای و بین‌المللی در حال آماده‌سازی است. توسلی با بیان اینکه برای تسهیل صادرات محصولات یک شرکت، کیفیت محصول و نوع ارائه خدمات مهم است، افزود: اگر شرکتی قدرتمند و قوی باشد، هیچ کس نمی‌تواند آن را تحریم کند و نیازی به بازاریابی برای صادرات ندارد، بلکه بازار‌های هدف سراغ تولیدکننده خواهند آمد، ضمن اینکه صادرات به جبران هزینه‌های داخلی تولید کمک خواهد کرد.
وی اظهار کرد: دنیای امروز به شدت و با سرعت به سمت تکنولوژی‌های نوین و شرایط جدید حرکت می‌کند. شرکت‌ها به منظور ادامه حیات نیاز به منابع و پژوهش دارند و باید از ظرفیت‌های خود برای ارتباطات جهانی استفاده کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار