کد خبر: 1138221
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۱
تمسخر عضو تندرو کابینه نتانیاهو توسط نماینده صهیونیست اظهارات وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مبنی بر شدت گرفتن حملات علیه فلسطینی­ها، تمسخر نماینده پارلمان رژیم اسرائیل را به همراه داشت.

«رون کاتس» نماینده کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) طی سخنانی خطاب به ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی کابینه این رژیم گفت: وزیر لایک‌ها پیش از اینکه ۷۲ ساعت قبل از عملیات هشدار دهی، پیشنهاد میکنم که با وزیر جنگ تماس بگیری و از این نوع از عملیات و مسائل مربوط به پان مطلع شوی.

بن گویر که آماج شدیدترین حملات از سوی شهرک نشینان صهیونیست قرار گرفته است، اخیرا اعلام کرد: ما مصمم به اجرای عملیات دیوار دفاعی ۲ در قدس هستیم.

وی با اعلام این خبر افزود که اختیارات دستگاه پلیس که در کنترل بن گویر قرار دارد، تخریب منازل [فلسطینیان]و بازداشت بیش از ۱۵۰ فرد، یورش به منازل و توقف فعالیت در مساجد فلسطینیان است.

بن گویر اظهار کرد: نشست کوچک امنیتی موسوم به "کابینت" بسیار مهم خواهد بود، اما تحمیل سلطه بسیار حائز اهمیت است و تلاش خواهم کرد که این مسأله رخ دهد.

وی به دنبال عملیات شهادت طلبانه یک فلسطینی که در جریان آن سه صهیونیست کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند، به پلیس دستور داد که طرح عملیات دیوار دفاع ۲ را آماده کند.

«یائیر لاپید» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) به دنبال عملیات شهادت طلبانه، به ایتامار بن گویر تاخت و او را «وزیر تیک تاک (شبکه‌های اجتماعی) و قرص‌های نان» خواند.

لاپید در تمسخر بن گویر گفت: «وزیر تیک تاک (شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر و فیسبوک...) و قرص‌های نان دستور ورود به عملیات «دیوار دفاعی ۲» را داده است، در حالی که نه کابینه‌ای وجود دارد و نه هیچ گونه ارزیابی از اوضاع و هماهنگی بین نیرو‌های امنیتی. اگر این جدی نباشد، به همان اندازه مضحک خواهد بود.»

روزنامه یدیعوت آحارانوت در این باره نوشت: «بن گویر خودش را مسخره کرد، اما فرض کنید غیر از این است و او واقعاً عملیات دیوار دفاعی ۲ را می‌خواهد - اگر دولت این عملیات را آغاز نکند، بن گویر نه تنها به تمسخر دولت تبدیل می‌شود، بلکه باید استعفا دهد-، چون اگر تصمیمی را اعلام کردید و اجرا نشد دقیقاً چه هستید؟ قدرت و تأثیر شما چیست؟ اجرا و عملکرد شما؟ اعتماد به شما تمام شده است.»

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار