کد خبر: 1135951
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
اشپیگل: غرب هم اکنون فقط ۱۴ تانک لئوپارد برای تحویل به اوکراین دارد یک نشریه آلمانی نوشت ۱۴ تانک لئوپارد ۲، تمام تانک‌هایی است که غرب آماده ارائه به اوکراین در حال حاضر دارد.

مجله اشپیگل آلمان در گزارشی نوشت که در حال حاضر کشور‌های غربی تنها ۱۴ تانک لئوپارد ۲ برای ارائه به اوکراین دارد.

دو هفته پیش بود که دولت آلمان تصمیم گرفت که این کشور به همراه دیگر کشور‌های اروپایی تا ۶۰ تانک لئوپارد ۲ تا پایان ماه مارس (اوایل فروردین ماه) به اوکراین ارسال کنند، اما بنا بر گفته یک منبع در دولت آلمان گفت که در نشست ویدئو کنفرانسی هفته پیش، هیچ کشور اروپایی متعهد به ارائه تانک لئوپارد به اوکراین نشده است.

اگر چه دولت لهستان متعهد به ارائه ۱۲ تانک لئوپارد به اوکراین شده، اما همچنان از ارائه قطعات یدکی مورد نیاز برای این تانک‌ها که در عرصه نبرد ضروری به شمار می‌آید، خودداری می‌کند.

این در حالی است که وزارت دفاع لهستان روز جمعه اعلام کرد که این کشور آموزش به نظامیان اوکراینی درباره استفاده از تانک لئوپارد را آغاز کرده است.

از سوی دیگر در شرایطی که کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دارد، خبر‌ها از برلین حاکی است که دولت آلمان با دادن تانک‌های لئوپارد ۱ به اوکراین موافقت کرد.

روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» روز جمعه خبر داد که دولت آلمان با ارسال تانک‌های لئوپارد ۱ به اوکراین از محل دارایی‌ها و انبار‌های تسلیحاتی خود آلمان موافقت کرده است.

گفته می‌شود که شرک آلمانی سازنده لئوپارد ۱ می‌خواهد تغییراتی در این تانک‌ها ایجاد کند و در صورت موافقت اوکراین آن‌ها را به کی‌یف بفروشد.

در خبری دیگر، «یوناس گار استوره» نخست‌وزیر نروژ روز جمعه اعلام کرد که این کشور برای کمک به اوکراین، سفارش تولید ده‌ها دستگاه تانک آلمانی «لئوپارد ۲» را خواهد داد.

نخست‌وزیر نروژ تایید کرد که این کشور اروپای شمالی سفارش ۵۴ دستگاه تانک لئوپارد ۲ را می‌دهد و بعدا هم ۱۸ تانک دیگر را خریداری خواهد کرد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار