کد خبر: 1135008
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
تهیه‌کننده برنامه سینمایی «هفت» خبر داد
سیدمرتضی ذاکر

ترکیب منتقدان برنامه سینمایی «هفت» که در سال‌های اخیر مسعود فراستی یک پای ثابت آن بود تغییر می‌کند.
تهیه‌کننده سری جدید این برنامه که قرار است در ایام برپایی جشنواره فجر با اجرای بهروز افخمی از شبکه نمایش پخش شود از امیر قادری و میلاد دخانچی به‌عنوان منتقدان فصل تازه این برنامه یاد کرد.
طی سال‌های اخیر بحث حضور چهره‌های مختلفی از بین منتقدان شناخته شده سینمایی در برنامه «هفت» جزو جدایی‌ناپذیری از حواشی و متن این برنامه سینمایی بود. محمد تنکابنی، تهیه‌کننده جدید برنامه سینمایی «هفت» که امشب و همزمان با آغاز چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از آنتن شبکه نمایش پخش می‌شود درباره منتقدان دور جدید این برنامه به مهر گفت: امیر قادری و میلاد دخانچی، دو منتقدی هستند که در این برنامه حضور خواهند یافت. ما در برنامه‌های سینمایی پیش از این هم این بحث را داشتیم که ترکیبی داشته باشیم که منتقدی از منظر سنت نقدنویسی سینمایی به نقد فیلم‌ها بپردازد و منتقد دیگری هم از منظر بینارشته‌ای و مطالعات فرهنگی آثار را تحلیل کند که با مدیریت بهروز افخمی هم به نظرم جذاب خواهد شد. تنکابنی درباره فضای برنامه و اینکه چه رویکردی خواهند داشت، توضیح داد: سعی داریم در بحث سینما و جشنواره برنامه‌ای محترم داشته باشیم و اصراری در اینکه برنامه جنجالی داشته باشیم، نداریم.
وی درباره اینکه با توجه به سکوت خبری که در ساخت بسیاری از فیلم‌های امسال و وقایع اخیر رخ داده است با چالشی نسبت به حضور کارگردانان در تلویزیون مواجه هستند یا خیر، عنوان کرد: فکر نمی‌کنیم با چالش رو‌به‌رو باشیم.
این برنامه طی سال‌های اخیر در جدول پخش کنداکتور شبکه ۳ سیما به عنوان پرمخاطب‌ترین شبکه‌های تلویزیونی قرار داشت که امسال پخش آن به شبکه نمایش محول شد.
تهیه‌کننده «هفت» در مورد واکنش مخاطبان این برنامه نسبت به کوچ آن از شبکه ۳ به شبکه نمایش و احتمال خنثی شدن این برنامه به عنوان یک برنامه تخصصی سینمایی عنوان کرد: سینما شئون و وجوه مختلفی دارد که بخش زیادی از آن در برنامه‌های سینمایی مغفول مانده است. سینما شامل صنعت، رسانه، هنر و تجارت است، اما احساس می‌کنیم مهم‌ترین شئون سینما در این سال‌ها مغفول مانده و بیشتر مسائل روزمره و صنفی پوشش داده شده است. تلاش ما این است که به همه این مسائل پرداخته شود. تنکابنی در پایان درباره اینکه محدودیتی در دعوت از سینماگران دارند یا خیر، گفت: هر کسی که ایران برایش مهم باشد با نگاه معطوف به امر ملی حرف بزند، حتماً در برنامه از او دعوت خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار