کد خبر: 1134039
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به مصوبه «مولدسازی» شورای سران قوا
مصوبه عجیب و محرمانه «مولدسازی» شورای سران قوا با واکنش‌های تند و نقادانه بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی همراه بود. خبرگزاری‌ها اعلام کرده‌اند بر اساس این مصوبه، شناسایی، تشخیص مازاد بودن، تعیین روش ارزش‌گذاری و شیوه واگذاری اموال دولت بر عهده هیئتی هفت‌نفره با مصونیت قضایی قرار گرفته است و همه قوانین جاری کشور در این حوزه موقوف‌الاجرا می‌شود. کاربران این مصوبه را خلاف شفافیت و مبارزه با فساد دانستند. کاربران بیان داشتند اصل خصوصی‌سازی مسئله‌ای قابل فهم است، اما پنهان‌کاری و مصونیت قضایی در آن می‌تواند کار را همچون موارد دیگری در گذشته به انحراف بکشاند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 
محمد صادق عبداللهی
 عباس‌علی امیری:
سرمایه‌های راکد دولت را وارد چرخه تولید کردن کار درستی است، اما پشت در‌های بسته بدون ارائه ساز‌و‌کار‌های قانونی و حتی فراتر از قانون می‌تواند خیلی خطرناک باشد. بله نظام بوروکراتیک کشور متورم است، اما کارکرد حداقلی دارد، دور زدن ساختار بوروکراتیک به هرج و مرج می‌انجامد. #مولدسازی
 مهدی قاسم‌زاده:
هرچند تا مشاهده متن مصوبه موسوم به مولدسازی نمی‌توان زیاد قضاوت صحیحی انجام داد، اما حتی اگر تشکیل هیئتی هفت‌نفره با اختیارات ویژه در خصوص واگذاری دارایی‌های دولت (به منظور تسهیل این روند)، قابل توجیه باشد، سؤال این است که (در صورت صحت) چرا چنین هیئت قدرتمندی باید دارای مصونیت قضایی باشد؟!
 محمدصالح مفتاح:
اگر قرار است مولدسازی (حتی اگر ضروری است) بدون فساد باشد، چرا باید مصونیت قضایی برای مجریان وجود داشته باشد؟ انگاری که قطعاً تصمیم دارند کارشان را با فساد و قانون‌شکنی پیس ببرند! آیندگان شما را چطور قضاوت می‌کنند؟ پ. ن: امیدوارم همه این شنیده‌ها دروغ باشد. 
 محمدامین رضایی:
حالاکه بحث مولد‌سازی اموال دولت مطرح است، قرار بود پایان برنامه پنجم توسعه (برنامه ششم تمام شد!) ۲۵درصد اقتصاد ما سهم تعاونی‌ها شود و جهت فقرزدایی از سه دهک اول جامعه،۳۰درصد از کل درآمد‌های حاصل از واگذاری‌ها ذیل اصل۴۴ هم در قالب تعاونی فراگیر به مردم محروم داده شود. #سهم فقرا از این مولدسازی‌ها کجاست؟
 حامد نیکونهاد:
مولدسازی دارایی دولت با عقیم‌سازی رسیدگی قضایی چه سرنوشتی جز فسادآفرینی دارد؟ در کشور و نظامی که حتی هیچ‌کدام از عالی‌ترین مقامات رسمی، هیچ مصونیت قضایی ندارند، چرا یک هیئت هفت‌نفره باید یک تنه قانونگذار و مجری باشد و در قبال تشخیص و اقداماتش پاسخگوی هیچ مرجع قضایی نباشد؟!
 کاربری با نام «دانش‌طلب»:
دستور حراج می‌دهند و اسمش را می‌گذارند «مولدسازی»، اموال مردم که به یغما رفت تهش می‌گویند ما گفتیم تخلف نشود! نه که واگذاری‌های قبلی خیلی شاهکار بوده، بعدی‌ها حتماً معجزه خواهد شد، خوشبینانه این است که باز پوست موز دیده‌اند و می‌گویند دوباره باید زمین بخوریم، بدبینانه‌اش هم بماند. 
 متین فارابی:
مصوبه مولد‌سازی فارغ از فساد احتمالی و سازوکار و رویکرد نامناسبی که داره یه مشکل اساسی دیگه رو هم در خودش گنجونده. تا قبل از این نتیجه سازوکار شورای سران، حذف قوه تقنینی مجلس بود، با این مصوبه دیگه قوه قضائیه هم از صحنه حکمرانی حذف شد. 
 محمدرضا جدیدی:
در هر دولتی هر وقت صحبت از فروش املاک و اموال مازاد دولت با عنوان خصوصی‌سازی/مولدسازی مطرح می‌شود، یاد آدم معتادی می‌افتم که برای تأمین مایحتاج خود اموال پدری را به ثمن بخس می‌فروشد. به فرض امسال هم بودجه را تأمین کردید، سال‌های بعد چه می‌کنید؟ باید به فکر درآمد پایدار بود. 
 علیرضا مهری:
بخشی از درآمد‌های دولت در بودجه قرار است از محل فروش دارایی تأمین و صرف پرداخت حقوق کارمندان شود! اسمش را گذاشته‌اند مولدسازی و اکانت منتسب به وزیر کشور توئیت می‌زند که نباید تبدیل به هزینه جاری شود. چشم عباس آقا!
 حسین اسکندری:
چرا افرادی که می‌خواهند مولدسازی را اجرا کنند، باید مصونیت قضایی داشته باشند؟ خب قانون را می‌خواهند اجرا کنند، نمی‌خواهند که فساد کنند! اینطور که اوضاع پیش میره، فکر کنم بلایی بدتر از خصوصی‌سازی قراره سرمون بیاد. #هفت‌تپه # هپکو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار