کد خبر: 1129612
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳
پاتروشف: روسیه اکنون در اوکراین با ناتو می‌جنگد دبیر شورای امنیت ملی روسیه امروز در سخنانی اعلام کرد: روسیه اکنون در اوکراین با ناتو می‌جنگد.

«نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه امروز سه شنبه نسبت به اقدامات آمریکا در تشدید جنگ در اوکراین هشدار داد.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه در این خصوص اعلام کرد: خروج ناگهانی آمریکا از افغانستان تا حد زیادی به آماده سازی کی یف برای حمله مرتبط بود. روسیه اکنون در اوکراین با ناتو می‌جنگد. رویداد‌ها در اوکراین درگیری میان مسکو و کی یف نیست، مواجهه نظامی بین روسیه و ناتو و بیشتر از با همه ایالات متحده و بریتانیا است.

«نیکلای پاتروشف» در ادامه اضافه کرد: وضعیت جهان بسیار دشوار و آشفته است. امیدواریم که در سال ۲۰۲۳ این وضعیت بهبود یابد. بسیاری از کشور‌ها در مناطق مختلف در بحران نظامی- سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و معنوی هستند. امیدواریم که امسال تغییرات مثبتی رخ دهد.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه پیشتر هم نسبت به اقدامات آمریکا در تشدید جنگ در اوکراین هشدار داده بود.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرده بود که واشنگتن تلاش می‌ک ند تا با ایجاد نفرت از مردم روسیه و حمایت از ایده‌های افراط گرایانه و ملی گرایانه، در اوکراین به هدف خود دست یابد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار