کد خبر: 1001427
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۱:۳۳
مسئول سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه رزمایش «کمک مؤمنانه» جلوه‌ای از همدلی و همراهی مردم است، می‌گوید: خبرنگاران نیز در این راستا با ایجاد پویش «خبرنگاران همدل» و با اهدای بخشی از درآمد خود به اقشار آسیب‌دیده و کم‌درآمد به یاری هموطنان خود رفته‌اند.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: به گزارش فارس، مسعود بصیری با اشاره به اهمیت جایگاه جامعه خبری کشور گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه همواره در تمام شرایط چه در زمان جنگ، چه در زمان حوادث غیرمترقبه و حالا هم در زمان شیوع ویروس کرونا در خط مقدم قرار دارند و همواره در راه اطلاع‌رسانی صحیح به مردم ایثار و فداکاری می‌کنند.

مسئول سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه خبرنگاران مانند سنگرسازان بی‌سنگر دوران دفاع مقدس هستند، تصریح کرد: خبرنگاران طی این مدت علاوه بر کرونا با ویروس شایعه‌سازی رسانه‌های معاند نیز مقابله کردند و رسالت خود را با انتقال اخبار در این زمینه به درستی ایفا کردند. اصحاب رسانه در عین اینکه با القای امید از بحران‌آفرینی این بیماری در جامعه جلوگیری کردند، مانع بی‌تفاوتی مردم به کرونا نیز بودند. وی با بیان اینکه رزمایش «کمک مؤمنانه» جلوه‌ای از همدلی و همراهی مردم است، گفت: خبرنگاران در این راستا با ایجاد پویش «خبرنگاران همدل» و با اهدای بخشی از درآمد خود به اقشار آسیب‌دیده و کم‌درآمد بار دیگر در خط مقدم همیاری و کمک‌رسانی به همنوعان خود قرار می‌گیرند.

بصیری در پایان با بیان اینکه تاکنون استقبال گسترده‌ای از این پویش صورت گرفته است، متذکر شد: رسانه‌های تأثیرگذار کشور مانند خبرگزاری فارس، تسنیم، مهر، ایسنا، آنا، شرق، وطن امروز، «جوان»، فرهیختگان، رسالت، صبح نو، عصر ایرانیان، جام جم، ابتکار، آفتاب یزد، فرارو، الف، انصاف‌نیوز و تابناک، عصر ایران، جماران، دانا و همچنین بسیاری از رسانه‌های محلی در استان‌ها از این پویش حمایت کرده و به آن پیوسته‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار