کد خبر: 99718
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۵
با حضور سردار وحیدی



به مناسبت هفته دفاع مقدس سه طرح مهم صنعت دفاعی در سازمان صنایع دفاع به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، اولین کارخانه بومی تولید باروت کروی، خطوط تولید پودر آلومینیوم (میکرونیزه) و "نیترو گوانیدن با چگالی بالا "، سه طرحی است که با حضور سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به بهره برداری رسید.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تشریح این طرح ها گفت: تولید و تامین مواد اولیه برای ساخت تجهیزات، ادوات و مهمات مورد نیاز نیروهای مسلح از راهبردهای اصلی وزارت دفاع بشمار میرود که علاوه بر تامین نیاز داخلی صنایع دفاعی و صرفه جویی چشمگیر ارزی، قابلیت صادرات را نیز در این حوزه فراهم می کند.
وحیدی افزود: افتتاح نخستین کارخانه بومی تولید باروت کروی در چارچوب همین راهبرد صورت گرفته است.
کارخانه تولید باروت کروی با ظرفیت تولید1200 تن درسال گامی بسیار مهم در تولید باروت های بدون دود دوپایه کروی مورد نیاز نیروهای مسلح است و توان دفاع کشور در حوزه دفاع ناهمطراز و پافندی را افزایش می دهد.
وزیر دفاع گفت:‌ با راه اندازی خط تولید پودرآلومینیوم (میکرونیزه) علاوه بر قطع وابستگی و افزایش توانمندی دفاعی، نیاز صنایع دفاعی به این ماده استراتژیک تامین می شود.
این ماده علاوه بر مصرف در سوخت جامد موشکی، سرجنگی، آتش زنه ها و امولایت، در مصاریف غیرنظامی در حوزه عمرانی و معدنی هم کاربرد دارد.
سردار وحیدی در تشریح ویژگیهای خط تولید "نیتروگوانیدین با چگالی بالا " نیز تصریح کرد:‌ با راه اندازی این خط تولید، مواد اولیه کارخانجات تولید باروت سه پایه تامین خواهد شد و صنایع دفاعی را از واردات این محصول مهم بی نیاز میکند.
وی افزود: این ماده در مصارف غیرنظامی به عنوان ماده اولیه دارویی و نیز مولد گاز برای انواع کیسه های ایمنی اتومبیل کاربرد دارد.
سردار وحیدی با قدردانی از تلاش متخصصان سازمان صنایع دفاع و پژوهشگران دانشگاه صنعتی مالک اشتر که در تحقیق و راه اندازی این طرح ها نقش داشته اند گفت:‌ امروز به طور ملموس شاهد هستیم که فشارها و تحریم های دشمنان نه تنها اثری نداشته بلکه موجب شده است با بکارگیری نبوغ و خلاقیت جوانان و متخصصان توانمندمان یکی پس از دیگری حلقه های وابستگی به خارج از مرزها از هم گسیخته شود.
وزیر دفاع، حاکمیت ارزش های دفاع مقدس را در صنایع دفاعی از مولفه های اصلی و عوامل موثر پیشرفت و بالندگی صنعت دفاعی دانست و تاکید کرد: این روند در دهه چهارم که دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است با شتاب بیشتری تداوم خواهد یافت.
سردار وحیدی با گرامیداشت 5 مهر سالروز شکست حصر آبادان گفت:‌ شکست حصر آبادان به فرمان حضرت امام خمینی (ره) سرآغاز شکست حصرها، تهدیدات و تحریم های دشمنان و طلوع فجر پیروزی ملت بزرگ ایران بود.
وزیر دفاع با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حادثه هفتم مهر بویژه امیر سرلشکر سید موسی نامجو و امیر سرلشکر جواد فکوری گفت: این شهیدان با نثار خون پاک خود، عظمت، عزت و استقلال ایران را در همه عرصه ها تضمین کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار