کد خبر: 991693
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
مدیر خانه کودک شهرداری اصفهان:
زهرا کاظمی گفت: اصفهان به عنوان شهر دوستدار كودك انتخاب شده و چه خوب است كه كودكان بدانند در شهري زندگي مي كنند كه در سرتاسر جهان آن را مي شناسند و بايد براي نگهداري از ميراث ارزشمند آن تلاش كنندو جشنواره ملی نقاشی و مجسمه سازی کودکان "کمانک اصفهان به همین منظور است که هر كودكي بايد با شهرهاي سرزمين خود آشنا شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان مدیر خانه کودک اظهار داشت :: خانه كودك به عنوان یکی از مراکز فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با سابقه طولانی در عرصه پرورش استعداد های كودكان و حمايت از نبوغ ويژه آنان سعي دارد تا در همه عرصه ها اين فرصت را براي همه كودكان شهر آماده كند تا بتوانند آنچه دوست دارند و آرزوي دستيابی به آن را دارند به دست آورند.

زهرا کاظمی بیان نمود: جشنواره اي كه در حال حاضر برگزار می شود پيشينه ای 5 ساله دارد كه با عنوان كانون نقاشان كودك در سال 93 براي هدايت استعدادهاي تجسمي كودكان راه اندازي شد. تجربه اي كه منجر به اين رويداد شد اين بود كه كودكان پس از سپري كردن كلاس هاي آموزشي در چندين ترم رها شده و هدف خاصي در ادامه آن آموزش ها به صورت رسمي دنبال نمي كردند . با ايجاد كانون نقاشان فرصتي براي كودكان فراهم شد كه در طول سال و بلكه سالهاي آتي بتوانند همچنان بياموزند و نتيجه آموخته هاي خود را به صورت نمايشگاهي به منصه ظهور بنشانند.

وی ادامه داد: برگزاري ورك شاپ ها و بازديدهايي از نمايشگاه هاي سطح شهر و موزه هنرهاي معاصر نيز از جمله برنامه هاي اين كانون بود. در دو سال پياپي نقاشي كودكان در مسابقه بين المللي شانگهاي چين شركت داده شد که توانستند رتبه هاي خوبي را به دست بياورند، اين اتفاقات باعث شد ما به عنوان برگزار كننده بخواهيم زمينه اي براي شناخت استعداد هاي ويژه كودكان در عرصه تجسمي فراهم آوريم .

مدیر خانه کودک با بیان اين موضوع که چرا جشنواره در اصفهان برگزار می شود، تصریح کرد: اصفهان به عنوان شهر دوستدار كودك انتخاب شده و چه خوب است كه كودكان بدانند در شهري زندگي مي كنند كه در سرتاسر جهان آن را مي شناسند و بايد براي نگهداري از ميراث ارزشمند آن تلاش كنند و ديگر اينكه اصفهان براي توسعه 5 ساله خويش طرح هايي دارد كه قطعا ديدگاه كودكان مي تواند عيب ها و كاستي هاي آن را به ما بشناساند و سوم اينكه هر كودكي  بايد با شهرهاي سرزمين خود آشنا شود و ما با اين رويداد مي خواهيم بدانيم كدام يك از المان هاي شهري اصفهان براي كودكان ايران شناخته تر شده است و قصد داريم به ياري خداوند در سال هاي آينده با نتيجه اي كه از اين جشنواره به دست مي آوريم در شناساندن پتانسيل هاي اصفهان به ساير كودكان ايران زمين تلاش هايي را صورت دهيم .

کاظمی با بیان اینکه چرا اسم كمانك براي اين جشنواره انتخاب شده اظهار کرد: دليلش الهام گرفتن از نماد اصفهان است كه همان برج قوس بوده، داستان نماد اصفهان يا  نگاره تاریخی منقوش بر کاشی کاری های سردر بازار قیصریه اصفهان یک جهان معلق میان خیر و شر است.

وی با بیان اهداف علمی این جشنواره افزود: ارتقای جايگاه شهر اصفهان به عنوان شهر دوستدار كودك در حوزه ملي و بين المللي، حمايت از توليدات هنري كودكان مستعد در راستاي ترويج هنر و بكار گيري آنان در عرصه هاي شهري، استفاده از ايده هاي هنري كودكان در جهت توسعه فرهنگ ارزش هاي انساني در سطح جامعه ، جذب افراد كارآمد و متخصص در زمينه هنرهاي تجسمي كودك، ايجاد موقعيت مناسب براي بالا بردن انگيزه ،كشف و بروز استعداهاي فرهنگي هنري كودكان و ارتباط با سازمان ها و نهادها و شركت هايي كه در زمينه هنرهاي تجسمي كودك متخصص و فعال هستند و ايجاد زمينه همكاري هاي متقابل از مهم ترین اهداف علمی برگزاری این جشنواره است.

مدیرخانه کودک ادامه داد: مخاطبين اين جشنواره كودكان 4 تا 12 سال هستند كه به صورت آزاد مي توانند برداشت و تصور خود از اصفهان را نقاشي يا به صورت مجسمه بسازند و  به کمک خانواده خود اثر را در سايت جشنواره به نشانی  www.kamanak.esfahanfarhang.ir   ثبت کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: مهلت ارسال آثار تا 14 اسفندماه است و داوري آنها تا فروردين 99 انجام و نتايج به اطلاع كودكان رسانده خواهد شد؛ اين جشنواره 6 برگزيده شامل سه اثر از نقاشي و سه اثر برتر در حوزه مجسمه دارد.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار