کد خبر: 98956
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۲
پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست در تحلیلی نوشت موج تازه‌ای از احساسات ضد آمریکایی در پاکستان ورود صدها نفر از مقامات نظامی و غیر نظامی را کند ساخته و تضعیف همکاری در زمینه جنگ با گروه‌های القاعده و طالبان، زندگی آمریکایی‌ها به خطر افتاده است.
پاکستان در هفته‌های اخیر پاکستان دست کم یکصد و هشتاد مورد درخواست دولت آمریکا را برای صدور روادید غیر کامل خوانده است.
سفیر آمریکا در اسلام‌آباد اعلام کرد در پاکستان لیست سیاهی وجود دارد که سازمان‌های اطلاعاتی پاکستان از آن برای خودداری از صدور روادید یا بررسی‌های سختگیرانه درباره خبرنگاران و موسسات کمک رسانی غیر دولتی که خوشایند اسلام اباد نیستند استفاده می‌کنند.
رسانه‌های جمعی پاکستان از افزایش فعالیت اطلاعاتی واشنگتن و ارتش آمریکا در پاکستان خبر داده‌اند از جمله اینکه یک هزار تفنگدار دریایی وارد این کشور شده‌اند و سفارت آمریکا در اسلام‌آباد با اجاره کردن خانه‌هایی از آنها به عنوان مراکز جاسوسی استفاده می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار