کد خبر: 98894
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۲
فرخزادی رئیس و پروین عضو هیأت مدیره
علی سعیدلو که از همان ابتدا تأکیدش بر استفاده از ورزشی‌ها در سازمان ورزش بوده، برای پرسپولیس هم برنامه‌ای مشابه دارد و گفته که می‌خواهد هیأت مدیره جدید این باشگاه تلفیقی باشد از فوتبالی‌ها و غیر فوتبالی‌ها...در پیش‌بینی تغییرات پیش‌روی پرسپولیس آنچه بیش از همه محتمل به نظر می‌رسد نشستن دوباره اکبر غمخوار بر صندلی مدیریت است که در آن صورت، حکم ریاست هیأت مدیره به نام مجید فرخزادی مهر می‌خورد و علی پروین هم در نقش یک عضو جدید، صندلی دیگری از هیأت مدیره را مال خود می‌کند. علی سعیدلو که از همان ابتدا تأکیدش بر استفاده از ورزشی‌ها در سازمان ورزش بوده، برای پرسپولیس هم برنامه‌ای مشابه دارد و گفته که می‌خواهد هیأت مدیره جدید این باشگاه تلفیقی باشد از فوتبالی‌ها و غیر فوتبالی‌ها. و البته معتقد است که یک ترکیب 5 نفره برای مدیریت پرسپولیس کفایت می‌کند.
غمخوار به جای انصاری‌فرد
اکبر غمخوار آخرین نامی بود که به فهرست گزینه‌های مدیرعاملی اضافه شد اما امروز بیشترین شانس مال خود اوست. فقط مانده پایان بررسی‌های رئیس سازمان و تأیید نهایی او تا غمخوار برای دومین بار مدیرعامل شود. در واقع برکناری عباس انصاری‌فرد قطعی است.
سعیدلو اولین پیشنهاد برای جایگزینی مدیرعامل را به حبیب کاشانی داد که کاشانی با یک «نه»، گفت که حاظر نیست در این وضعیت نابسامان، مسؤولیت کارهای انصاری‌فرد را گردن بگیرد.
فرخزادی رئیس جدید هیأت مدیره
بیش از همه، مجید فرخزادی است که به صندلی ریاست هیأت مدیره نزدیک شده است. او البته حسین هدایتی را به عنوان تنها رقیب، کنار خود دارد و حتی آنها عصر چهارشنبه در جلسه‌ای مشترک با علی سعیدلو به گفت‌وگو نشستند. البته فرخزادی می‌گوید که حضور او و هدایتی در سازمان کاملاً اتفاقی بوده است.
پروین این‌بار در جمع مدیران
درباره انتخاب اعضا هم به اندازه رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل حرف هست. بحث حضور علی پروین در هیأت مدیره پرسپولیس جدی‌تر از همیشه به جریان افتاده و حتی او روز پنج‌شنبه به دعوت سعیدلو برای صحبت در این‌باره به سازمان رفت.
درباره بازگشت علی پروین تردیدی نیست، اما شاید رئیس جدید بخواهد غیر از او یک فوتبالی دیگر را هم وارد چارت مدیریتی باشگاه کند. از طرف دیگر محمدحسین نژادفلاح، پرویز سروری و اسماعیل کوثری به عنوان گزینه‌های جدید نام‌شان مطرح شده که از این جمع سه نفره به طور قطع یک نفر انتخاب خواهد شد.
سعیدلو امروز تصمیم می‌گیرد
قرار بود تغییرات تازه بماند برای بعد از دربی و حساسیت‌هایش. اما نابسامانی‌های امروز پرسپولیس علی سعیدلو را بر آن داشته که برای بازسازی روحیه از دست رفته سرخ‌ها، همین هفته و قبل از رسیدن دربی دست به تغییر بزند و کار را تمام کند. تغییری که به گفته مجید فرخزادی، تنها عضو فعال هیأت مدیره، امروز اتفاق می‌افتد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار