کد خبر: 953891
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
اشک صلاح اشک هواداران را در آورد ستاره مصری تیم لیورپول در دیدار حساس برابر نیوکاسل مصدوم شد تا حضورش در بازی برابر بارسلونا در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.
سرویس ورزشی جوان آنلاین : هفته سی و هفتم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس ادامه یافت که در آن لیورپول در خانه نیوکاسل با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز شد. به این ترتیب سرنوشت قهرمانی در لیگ برتر انگلیس به هفته آخر کشیده شد.
محمد صلاح در این دیدار موفق شد ۲۶ گل فصل خود را به ثمر برساند تا بهترین گلزن این فصل قرمز‌ها باشد. غیبت او در بازی برگشت برابر بارسلونا بدبیاری بزرگی برای کلوپ و تیمش خواهد بود چرا که روبرتو فیرمینو برزیلی نیز مصدوم است و هنوز شرایط بازی کامل برای تیمش را ندارد.

یورگن کلوپ درباره مصدومیت صلاح گفت: او برخورد بدی با دروازه‌بان حریف داشت و از ناحیه سر دچار مصدومیت شد. وقتی بازی تمام شد او در رختکن بازی را از تلویزیون دیده بود. ما تابع نظر دکتر‌های تیم خواهیم بود، ولی فکر می‌کنم او بتواند برابر بارسلونا به میدان برود، ولی درباره فیرمینو باید بگویم امیدوار نیستم او به بازی سه‌شنبه برسد و احتمالاً او را در اختیار نداریم.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار