کد خبر: 946057
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۲
رفع کردن مشکلات با سرقت اموال دیگران یکی از شیوه‌هایی است که این روز‌ها خبر‌های بسیاری درباره آن در صفحه حوادث منتشر می‌شود. بسیاری از افراد بدون توجه به عواقب دست زدن به این رفتار مرتکب سرقت می‌شوند. در جریان پرونده‌ای که روز گذشته در دادگاه کیفری یک استان تهران بررسی شد کارگر اخراجی برای رفع کردن مشکلات اقتصادی‌اش تصمیم به سرقت گاوصندوق کارخانه‌گرفته بود که دستش به خون نگهبان محل هم آلوده شد. او که از پنج‌سال قبل در زندان است با رضایت اولیای‌دم موفق به نجات از طناب دار شده است.
جوان آنلاین: به گزارش خبرنگار ما، تابستان‌سال‌۹۲ مأموران پلیس پایتخت از قتل نگهبان کارخانه‌ای در شهرری باخبر و راهی محل شدند. شواهد نشان می‌داد ایرج ۳۵‌ساله در درگیری با دو مرد جوان با انگیزه سرقت کشته شده است. با انتقال جسد به پزشکی قانونی، تلاش برای شناسایی و دستگیری عاملان قتل آغاز شد تا اینکه دو‌ماه بعد از حادثه کیوان ۲۴‌ساله با مراجعه به اداره پلیس به قتل نگهبان کارخانه با همدستی یکی از دوستانش به نام عارف اعتراف کرد. او در شرح ماجرا گفت: «چند سال قبل در کارخانه پوشاک بچه مشغول کار شدم، اما بعد از سال‌ها کار به خاطر تعدیل نیرو اخراج شدم. به همین دلیل بیکار شدم و درآمدی نداشتم. از آنجائیکه به محوطه کارخانه آشنا بودم و می‌دانستم یک گاوصندوق در اتاق مدیر کارخانه قرار دارد و حاوی مبلغی پول است نقشه سرقت به سرم زد و در این مورد با عارف صحبت کردم. عارف نیز پیشنهادم را قبول کردم.» متهم ادامه داد: «شب حادثه مقابل کارخانه رفتیم و از دیوار آن داخل شدیم. سپس خودمان را به اتاق مدیر کارخانه رساندیم. من و عارف خیلی تلاش کردیم تا در گاوصندوق را باز کنیم، اما بی‌فایده بود. این شد که تصمیم گرفتیم هر چه زودتر از کارخانه بیرون برویم تا اینکه چشمم به پول نقدی که روی میز مدیر قرار داشت، افتاد. جلو رفتیم و مبلغ ۵۰ هزار تومان را برداشتیم و بعد از آن بلافاصله خارج شدیم. به حیاط کارخانه که رسیدیم قصد داشتیم از دیوار آن بیرون برویم، اما نگهبان ما را دید و با هم درگیر شدیم. در آن درگیری با مشت به سر او کوبیدم و او نقش بر زمین شد. خون از سر او جاری شده بود که از ترس گریختیم. بعد از فرار بود که فهمیدیم ایرج کشته شده است به همین دلیل از محل متواری شدیم تا اینکه دو ماه بعد از حادثه تصمیم گرفتم خودم را معرفی کنم.»
با اقرار‌های متهم همدست وی، عارف ۲۳‌ساله نیز بازداشت شد و بعد از تأیید توضیحات دوستش، کیوان به اتهام مباشرت در قتل و سرقت و عارف به اتهام معاونت در قتل و سرقت روانه زندان شدند. پرونده بعد از صدور کیفرخواست به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و در اولین جلسه محاکمه بعد از درخواست قصاص از سوی اولیای‌دم، هیئت قضایی کیوان را به قصاص و ۱۰‌سال حبس و عارف را به ۱۵‌سال حبس محکوم کرد. این حکم به دیوان عالی کشور فرستاده شد و بعد از تأیید آن متهم در آستانه مرگ قرار داشت تا اینکه با پرداخت ۲۲۰‌میلیون تومان دیه توانست از چوبه دار فاصله بگیرد. به این ترتیب متهم صبح دیروز از جنبه عمومی جرم در همان شعبه به ریاست قاضی زالی پای میز محاکمه قرار گرفت. بعد از اعلام رسمیت جلسه، متهم درجایگاه قرار گرفت و در آخرین دفاعش گفت: «شب حادثه بدون هیچ سلاحی به سرقت رفتیم و باور کنید قصد قتل نداشتم. حالا از حادثه‌ای که پیش آمد پشیمانم، چون باعث شد بهترین دوران عمرم را در زندان بگذرانم. در این مدت خانواده‌ام خیلی اذیت شدند تا مبلغ دیه را بپردازند. حالا از هیئت قضایی تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شوند تا هر چه زودتر آزاد شوم و زندگی جدیدی را آغاز کنم.» در پایان هیئت قضایی وارد شور شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار