مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: 13 پروژه درحال اجرا در حوزه گردشگری شهرستان خلخال تا سال 1400 بهره برداری می شود. نادر فلاحی در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان خلخال اظهار کرد: در حال حاضر چهار پروژه در حوزه تامین زیرساخت های گردشگری در شهرستان خلخال توسط اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل در حال انجام است که از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار هستند .
وی همچنین به اجرای 13 پروژه گردشگری در شهرستان اشاره کرد و افزود: پیست اسکی اندبیل ، پل معلق و هتل سه ستاره از جمله پروژه های مهم درحال اجرا در خلخال است .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به همجواری این شهرستان با استان های گیلان و زنجان اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان خلخال به لحاظ برخورداری از جاذبه های طبیعی، تاریخی و گردشگری متعدد، سالانه پذیرای خیل عظیمی از گردشگران از این مسیرهاست که با به ثمر رسیدن پروژه های درحال اجرا در آینده نزدیک ، بدون شک خلخال به عنوان سومین قطب گردشگری استان خواهد بود .
فلاحی در حوزه گردشگری به برنامه ریزی برمبنای برش شهرستانی اشاره کرد و افزود: همراهی مردم شریف شهرستان در توسعه گردشگری قابل تقدیر است و امیدواریم تا سال1400 شاهد تحولی بزرگ در شهرستان خلخال باشیم.
وی گفت : قابلیت های شهرستان خلخال در حوزه صنایع دستی نیز قابل توجه است بطوری که گلیم خلخال از جمله ده رشته دارای نشان جغرافیایی ملی در کشور است و برنامه ریزی اداره کل در این بخش، تکمیل ساختمان صنایع دستی ا و برپایی نمایشگاه دائمی به همراه برگزاری دوره های آموزشی است .