کد خبر: 906304
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶

خبرگزاری فارس: کین:آماده حضور در جام جهانی هستم/ما تیم جوانی داریم و نباید انتظار زیادی از ما داشته باشند

مهاجم تیم ملی انگلیس و عضو باشگاه تاتنهام گفت:در تابستان پیش رو برای جام جهانی آماده هستم و تجربه ای خاص برای من خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، هری کین، مهاجم تیم ملی انگلیس و عضو باشگاه تاتنهام در مصاحبه با روزنامه تلگراف بریتانیا گفت: در تابستان پیش رو کاملا آماده هستم و تجربه ای خاص برای من خواهد بود. امسال برایم استثنایی است و زمان کافی برای آمادگی در جام جهانی ۲۰۱۸ را دارم.

وی افزود: این جام جهانی است و امکان ندارد شما بدون فشار به این رقابت ها وارد شوید. من هم فرقی ندارم. امسال برای ما متفاوت خواهد بود. ما تیمی جوان و کم تجربه داریم به همین خاطر نمی توان توقعات زیادی از ما داشته باشند.

مهاجم گلزن تاتنهامی ها در پایان گفت: ما باید در شرایط کنونی با تمام قدرت خودمان را آماده کنیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد. یورو مسابقات بزرگی بود اما جام جهانی بزرگتر است و من برای حضور در این مسابقات آماده هستم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار