کد خبر: 905988
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۱
هشدار دولت به بازار
معاون بازرسي و رسيدگي به تخلفات سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف‌كنندگان گفت: هيچ مشكلي در تأمين كالاها وجود ندارد و ارز براي همه نيازهاي جامعه تخصيص يافته است، از اين‌رو با هرگونه افزايش نامتعارف قيمت‌ها برخورد قاطع مي‌شود.

به گزارش «تسنيم»، شهرام ميرآخورلو با اشاره به گشت‌هاي ويژه سازمان حمايت و تعزيرات و برخورد با متخلفان افزود: مردم مي‌توانند با تلفن 124 و ارتباط با سازمان حمايت و تلفن 135تعزيرات، هرگونه تخلف قيمتي را اطلاع و پيگيري كنند، زيرا مشاركت مردم در خصوص كنترل قيمت‌ها هميشه مهم و در كاهش تخلف‌ها مؤثر بوده است.
معاون بازرسي سازمان حمايت با توجه به اهميت كالاهاي اساسي در سبد خانوار گفت: مراقبت ويژه از بازار كالاهاي اساسي، هم از حيث موجودي و هم از زاويه احتكار يا گران‌فروشي در دستور كار ما قرار دارد و ما هم از توليدكننده و هم مصرف‌كننده حمايت و با متخلفان و سودجويان به‌شدت برخورد مي‌كنيم. سيد عبدالمجيد اجتهادي، مديركل پيشگيري و نظارت سازمان تعزيرات هم گفت: دولت تخصيص ارز را به كالاهاي اساسي با نرخ 3 هزار و 800 تومان و كالاهاي غيراساسي و نيز واردات با نرخ مصوب 4 هزار و 200 تومان تضمين كرده است. اجتهادي گفت: البته دولت ما‌به‌التفاوت قيمت نرخ ارز 3 هزار و 800 تومان تا 4 هزار و 200 را براي كالاهاي اساسي تأمين مي‌كند و طبيعتاً قيمت‌ها نبايد افزايشي داشته باشد، حتي در مواردي چه‌بسا بايد كاهش داشته باشد، چون بسياري از كالاهايي كه به‌صورت غيررسمي وارد كشور مي‌شده با ارز 5هزار تومان يا بيشتر وارد مي‌شده و الان با نرخ رسمي 4 هزار و 200تومان و با ثبت‌سفارش وارد مي‌شود و بايد كاهش قيمت داشته باشد. مسئول تعزيرات راجع به اطلاعيه سازمان حمايت و تعزيرات افزود: اين اطلاعيه هم جنبه هشداري و هم جنبه پيشگيري دارد و تعزيرات با اينكه بيشتر وظيفه رسيدگي به صدور حكم و اجراي حكم را دارد، در موضوع پيشگيري و كنترل قاچاق هم كنار سازمان حمايت مشاركت دارد و كمك مي‌كند. اجتهادي با بيان اينكه تهيه ارز از مبادي غيررسمي قاچاق است، گفت: دولت تأمين ارز و كالاها را تضمين كرده و هيچ نگراني از اين بابت وجود ندارد و افزايش نامتعارف قيمت‌ها هيچ‌توجيهي ندارد و با شدت با آن و هرگونه تخلف ديگر، مثل احتكار برخورد مي‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار