کد خبر: 905498
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
مديركل شيلات سيستان و بلوچستان از صادرات 80 درصد ميگوي توليدي مزارع گواتر چابهار به بازارهاي اروپا و آسيا خبر داد.

هدايت‌الله ميرمرادزهي با بيان اين‌كه چابهار و كنارك بر‌اساس نظر كارشناسان شيلاتي بهشت آبزي‌پروري ايران است، اظهار كرد: در مجموع بر اساس مطالعات انجام‌ شده 42 هزار هكتار مزارع مستعد پرورش ميگو در چابهار و كنارك وجود دارد و ما در اينجا به دليل نزديكي به خط استوا و آب‌وهواي مطلوب قابليت پرورش سه مرحله ميگو در سال را داريم.

وي افزود: مزارع پرورش ميگوي ما در چابهار فعلاً تنها محدود به مزارع گواتر در شرق چابهار و نقطه مرزي پاكستان مي‌شود، اين مزارع حدود 4 هزار هكتار وسعت دارد كه حدود 3 هزار هكتار آن را مزارع مستعد پرورش ميگو تشكيل مي‌دهد كه تنها حدود هزار هكتار را به زير كشت مي‌بريم و نياز است تا با توسعه زيرساخت و احداث تأسيسات بقيه نيز به زير كشت برود.

مديركل شيلات سيستان و بلوچستان تصريح كرد: علاوه‌بر مزارع گواتر، ما مزارع ديگري را نيز براي زير كشت بردن ميگو در نظر داريم، از 42 هزار هكتار اراضي مستعد، 15 هزار هكتار از مزارع ما به ‌مراتب به ‌زير كشت خواهند رفت كه بر اين مبنا در وهله اول، 3 هزار هكتار در بريس با مشاركت يك شركت كره‌جنوبي، هزار هكتار در روديك با مشاركت يك ايراني‌تبار كويتي و 100 هكتار را هم در منطقه تنگ با مشاركت سپاه پاسداران با فراهم شدن زيرساخت به ‌زير كشت خواهد رفت.

ميرمرادزهي گفت: سال گذشته بيش از 1300 تن ميگو از مزارع گواتر برداشت شد كه حدود 80 درصد آن يعني بيش از هزار تن به كشورهاي روسيه، امارات، ويتنام، چين و برخي از كشورهاي اروپايي صادر شد.

وي خاطرنشان كرد: ميگويي كه ما در مزارع سيستان و بلوچستان توليد مي‌كنيم از نوع وانامي شيشه‌اي است كه ميگويي بسيار بازارپسند براي آسيايي‌ها و اروپايي‌هاست و قبل از آن‌كه در مزارع ما توليد شود به دليل بازارپسند بودنش در كشورهايي كه نام بردم از سوي خريداران پيش‌خريد مي‌شود.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار