کد خبر: 879220
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۴
رئيس‌جمهور در پايان جلسه رؤساي 3 قوه:
جلسه رؤساي قواي مجريه، مقننه و قضائيه شامگاه دوشنبه به ميزباني مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.
به گزارش تسنيم، دکتر روحاني، آيت‌الله صادق آملي‌لاريجاني و دكتر علي لاريجاني در اين نشست درباره مهم‌ترين مسائل كشور و منطقه با هم گفت‌وگو و تبادل نظر كردند.
 رئيس‌جمهور در پايان اين جلسه و در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندي از برگزاري نشست سران سه قوه و گفت‌وگو درباره مسائل مهم كشور و تصميم‌گيري درباره آنها گفت: در مورد برجام، امريكايي‌ها دنبال توطئه هستند، توطئه اصلي آنها هم اين است كه مردم ما را نسبت به آينده اقتصاد و پيشرفت كشور دچار ترديد كنند. روحاني اظهار داشت: بايد از طرف سه قوه از مردم بزرگوار ايران تشكر كنم كه مثل هميشه در برابر اين توطئه‌ها با قدرت ايستادگي كردند و ايستادگي مي‌كنند و اساس برنامه امريكا هم ايجاد يأس و نااميدي در ميان مردم است كه مردم در عمل و بيان، پاسخ قاطع دادند. رئيس‌جمهور گفت: ما در اين جلسه، براي سناريوهاي مختلفي كه ممكن است پيش روي ما باشد، بحث كرديم و هماهنگي لازم براي تصميمات آينده ما بحمدالله وجود دارد. 
روحاني مسائل اقتصادي را يكي ديگر از محورهاي گفت‌وگو بيان كرد و افزود: در اين جلسه همچنين به طور مفصل درباره رفع برخي معضلات اقتصاد به گونه‌اي كه مردم كاملاً احساس امنيت بكنند و بدانند براي سرمايه‌گذاري و فعاليت اقتصادي ‌آنان امنيت كامل در كشور وجود دارد، بحث شد. رئيس‌جمهور همچنين با بيان اينكه سازو‌كاري هم در اين جلسه در ارتباط با اين موضوع پيش‌بيني كرديم، گفت: براي جذب بهتر سرمايه‌گذاري به ويژه از سوي كارآفرينان ايراني خارج از كشور تصميمات خوبي اتخاذ كرديم به گونه‌اي كه همه سرمايه‌گذاران و كارآفرينان بتوانند در چارچوب قانون و مقررات كشور، از فضاي اقتصادي كشور بهره‌برداري بكنند. 
روحاني مسائل منطقه را از ديگر محورهاي بحث و بررسي در نشست سران سه قوه بيان كرد و افزود: در منطقه ما استكبار جهاني همواره دنبال ناامني و بي‌ثباتي و ايجاد اختلاف بين كشورهاي منطقه است و ما معتقديم مسائل منطقه بايد توسط كشورهاي منطقه و با هماهنگي اين كشورها حل و فصل شود و براي آن ساز و كار لازم وجود دارد. 
رئيس‌جمهور به تلاش استكبار براي ايجاد ناامني و گسترش تروريسم در منطقه اشاره كرد و اظهار داشت: امروز بحمدالله قدم به قدم در حال عبور از اين معضل در منطقه هستيم و اميدوارم كشورهاي منطقه در آينده نزديك بتوانند از معضل تروريسم خلاصي يابند و تروريسم در منطقه ما مضمحل شود و استكبار نتواند به آن اهدافي كه دنبال مي‌كرد، دست يابد. روحاني با اشاره به تلاش‌هاي استكبار جهاني براي تغيير در مرزهاي جغرافيايي منطقه گفت: تير استكبار در اين عرصه نيز به سنگ خورد و نتوانست موفقيتي كسب كند. 
 رئيس‌جمهور با بيان اينكه استكبار همچنان به تلاش‌هايش براي ايجاد اختلاف در منطقه با هدف فروش تسليحات نظامي خود ادامه مي‌دهد، اظهار داشت: ما بايد براي اختلافاتي كه در منطقه وجود دارد راه‌حل پيدا كنيم. در همين زمينه بايد كشتار منطقه‌اي و بمباران نابجاي منطقه متوقف شود و ما در اين جلسه در خصوص اين مسئله هم بحث كرديم و نكات مورد نظر سه قوه در اين زمينه هماهنگ است و ان شاء‌الله اقدامات لازم انجام خواهد شد. روحاني برگزاري منظم‌تر و در فاصله زماني كمتر نشست‌هاي سران سه قوه را از ديگر تصميمات اين نشست ذكر كرد و گفت: تصميم گرفتيم نشست سران سه قوه در فاصله زماني كوتاه‌تر و به طور منظم‌تر برگزار شود.  رئيس‌جمهور اظهارداشت: معتقدم كشور در صورتي مي‌تواند مسير پيشرفت و تعالي را به خوبي بپيمايد كه همه قوا و نيروهاي كشور در كنار هم متحد و زير نظر مقام معظم رهبري باشيم و بي‌ترديد همفكري، رايزني و هماهنگي سران سه قوه بسيار تأثيرگذار است و اين مورد تأكيد مقام معظم رهبري هم بود كه جلسات رؤساي قوا بيشتر تشكيل شود و ما تصميم گرفتيم كه به طور نوبه‌نو، منظم و با فاصله‌هاي كمتر جلسه سران سه قوه را برگزار كنيم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار