کد خبر: 869792
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
شبي كه بسياري از مردم ايران منتظر رسيدن خبري از تبادل ميان حزب‌الله لبنان و داعش بودند...
شبي كه بسياري از مردم ايران منتظر رسيدن خبري از تبادل ميان حزب‌الله لبنان و داعش بودند تا پيكر شهيد محسن حججي به ايران بازگردد، كانال تلگرامي روزنامه ايران، روزنامه رسمي دولت با ادبياتي خبر اين تبادل را پوشش داد كه گويي نه در حال خواندن رسانه رسمي دولت جمهوري اسلامي ايران، بلكه مشغول تماشاي بي بي سي فارسي، رسانه سلطنتي انگليس هستيم. در خبر روزنامه ايران، تروريست‌هاي تكفيري داعش به سبك بي بي سي و امثال آن جنگجويان ناميده شده بود: «جنگجويان داعش»، بي آنكه هيچ اشاره‌اي به تروريستي بودن آنها شده باشد. متن خبر زماني مشمئزكننده‌تر شد كه در چند جاي آن از پيكر مطهر شهيد با عنوان «جسد محسن حججي» نام برده شده بود و تعجب‌آورتر اينكه داعش را « گروه اسلامگراي افراطي» خوانده بودند! متن خبر به طور كامل از يورونيوز كپي شده بود و رسانه‌اي‌هاي دولت دوازدهم حتي به خود زحمت تغيير چند عبارت ساده را هم نداده بودند. براي همين هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با ادبيات يورونيوز سپاه پاسداران ايران خوانده شده بود. گويا مشكل فقط اعتقادي نيست؛ كار حرفه‌اي رسانه را هم بلد نيستند. طبيعتاً يورونيوز اگر خبري را از رسانه‌هاي ايران بردارد، عين همان ادبيات مورد قبول ايراني‌ها را منتقل نخواهد كرد. سايت جماران متعلق به حسن خميني هم همين خبر را و به همين شكل عجيب و مشمئزكننده در كانال خود به نقل از ايران بازتاب داد كه البته بعداً آن را حذف كردند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
2
0
ابهت و شوکتی که شهید محسن حججی و سایر شهدای مدافع حرم برای مسلمانان شیعه افریدند " و به بیان رهبری حجت خدا شد در میان هیاهوی انسان هائی که در این دنیا گرد زر و زور
می چرخند " با کلمات انچنانی عده ای که خودرا به کودنی زده اند " و یا با کلمات و تشبیه سازی هائی غیر از انچه که خواست این شهیدان مدافع حرم بود " مخصوصا ابهت نگاه و خاص شهید حججی درمیان دستان وحشیان داعشی " در نگاه مردم اگاه ایران و دنیا " تغییری نمی توانند بدهند " بنابراین لازم ست بدانند: انکه می فهمد " که می فهمد چه شد " و انکه دست نشانده زر وزور ست " که نمی فهمد " و قصد فهمیدن ندارد " تا ابد و دهر " در حماقت خودشان " دست و پا بزنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۰
0
2
این نوع خبر گفتن که شما انتظار دارید یک از ایرادت خبر گفتن در رسانه های رسمی جمهوری اسلامی و مخصوصا صدا و سیما است خبر باید در نهایت بیطرفی گفته شود و این در تحلیها و تفسیر خبر است که باید قضاوت کرد
داود سجادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
2
0
دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل

مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان

با صبا در چمن لاله سحر می‌گفتم

که شهیدان که‌اند این همه خونین کفنان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار