کد خبر: 859251
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی از پيش بيني توليد بيش از 30 هزار تن سیب‌زمینی در خراسان شمالي خبر داد.

محمد نقی کاظمیان گفت: طبق برآوردهاي انجام شده، پيش بيني مي‌شود امسال از سطح زیر کشت محصولات سیب‌زمینی در استان ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول تولید شود. وي با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت محصولات سیب‌زمینی در استان یک هزار و 100 هکتار بود افزود: امسال این محصول در 180 هکتار از اراضی کشاورزی کشت‌ شده است که نسبت به سال گذشته سطح زیر کشت این محصول سه درصد کاهش‌ یافته است.

کاظمیان دلیل کاهش سطح زیر کشت سیب‌زمینی را کاهش قیمت این محصول در سال گذشته عنوان کرد و ادامه داد: سطح زیر کشت سیب‌زمینی در شهرستان مانه و سملقان، اسفراین، بجنورد و شیروان و غیره است.

وی گفت: سال گذشته 33 هزار تن سیب‌زمینی در استان تولید شد که امسال تولید 32 هزار و 500 تن سیب‌زمینی از سطح زیر کشت این محصول پیش‌بینی می‌شود. مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: به دلیل کاهش بارندگی و سرمازدگی تولید این محصول امسال مقداری کاهش دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار