کد خبر: 859212
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲
سه راهی آوه به عنوان نقطه حادثه خیز مهم در محور قدیم ساوه - سلفچگان با اعتبار هشت میلیارد ریال ایمن سازی مي شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با اعلام اين خبر گفت : این مسیر از محورهای پرترود استان مرکزی است که حداقل روزانه 11 هزار و 500 وسیله نقلیه بر روی آن گذرمی کنند.
غلامعباس بهرامی نیا افزود : 43 درصد این ترددها وسایل نقلیه سنگین است که تاکنون تصادف های منجر به فوت زیادی در این مسیر رخ داده است.
وی ادامه داد: بخشی از اعتبار این طرح مربوط به سال گذشته و بقیه از محل اعتبارات امسال اختصاص یافته در حال ابلاغ است و پیش بینی می شود کار ایمن سازی محور تا پنج ماه به اتمام رسد.
به گفته بهرامی نیا، در این مدت طرح پل زیرگذر سه راهی آوه به عرض هشت متر ، ارتفاع پنج و طول 33 متر اجرا خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار