کد خبر: 857495
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲
فرماندار اندیمشک گفت: خبر درگیری در غرب اندیمشک کذب است و صحت ندارد.
 تسنیم: پیمان جهانگیری اظهار داشت: روز گذشته خبری در برخی رسانه ها مبنی بر درگیری نیروهای انتظامی با عوامل گروه‌های تروریستی در مناطق غربی شهرستان اندیمشک، منتشر شد.

وی با اشاره به این که در این اخبار پل نادری به عنوان محل درگیری یاد شده است، افزود: خبر مذکور کذب بوده و صحت ندارد و تمام مناطق شهرستان اندیمشک در امنیت کامل بوده و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

فرماندار اندیمشک عنوان کرد: با همکاری بخش‌های مختلفی شهری و انتظامی و بسیج تمام خدمات به مانند گذشته شهرستان اندیمشک در اوج امنیت بوده و نیازهای شهروندان در این زمنیه تامین و جدی گرفته شده است.

وی گفت: شهروندان بیش از انتشار اخبار نسبت به احراز صحت آن، توسط مراجع صالح و قانونی توجه داشته باشند و پیش از انتشار اخبار، اصالت آن‌ها را در شبکه مجازی مورد بررسی قرار داده و از انتشار اخبار نادرست، اجتناب کنند.

جهانگیری با اشاره به تمهیدات پیش بینی شده برای برگزاری راهپیمایی روز قدس در شهرستان اندیمشک، ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته راهپیمایی روز قدس در سه شهر آزادی، چم‌گلک، حسینیه و اندیمشک برگزار می‌شود و در این زمینه هماهنگی‌های لازم  انجام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار