بانك ملت در صورتهاي مالي شش ماهه اول سال 95، با در نظر نگرفتن هزينه اكچوئري و عدم احتساب ذخيره مطالبات مشكوكالوصول، 15 ميليارد و 90 ميليون تومان سود شناسايي كرد.
به گزارش فارس، در صورت مالي حسابرسي شده شش ماهه بانك ملت جديدترين تصوير از وضعيت اين بانك تا حدودي به تصوير كشيده شده است. در بخش صورت سود و زيان، ميزان سود حاصله از تسهيلات اعطايي با 5 درصد افزايش 6 هزار و 241 ميليارد تومان بوده و سود حاصل از سپردهگذاري و سرمايهگذاري با 86 درصد رشد هزار و 490 ميليارد تومان درج شده است.
رشد اندك 5 درصدي سود به دست آمده از تسهيلات در برابر رشد 33 درصدي سود سپرده پرداختي بانك به سپردههاي سرمايهگذاري نكته قابل تأملي است كه در صورت مالي قابل مشاهده است. در واقع بانك ملت در شش ماهه اول سال گذشته 33 درصد بيشتر سود سپرده پرداخت كرده اما سودي كه از تسهيلات به دست آورده تنها 5 درصد افزايش داشته است. بانك ملت در شش ماهه اول سال گذشته 8 هزار و 183 ميليارد و 29 ميليون و 500 هزار تومان سود علي الحساب پرداخت كرده و تفاوت آن با سود قطعي درج شده صفر در نظر گرفته شده است، در حالي كه سهم بانك از درآمدهاي مشاع (سود تسهيلات و سرمايهگذاريها پس از كسر سود سپرده) منفي 451 ميليارد تومان است.
همچنين جمع درآمدهاي غيرمشاع بانك 3 هزار و 3 ميليارد تومان است كه كاهش 5 درصدي نسبت به شش ماهه سال 94 نشان ميدهد. جمع درآمدهاي بانك ملت در دوره بررسي شده 2 هزار و 552 ميليارد تومان بوده است. درآمدهاي بانك ملت 32 درصد نسبت به شش ماهه اول سال 94 كاهش يافته است. در بخش هزينهها هزينه اكچوئري و مطالبات مشكوك الوصول به درستي در نظر گرفته نشده است. به طوري كه فقط 159 ميليون تومان بابت ذخيره مطالبات مشكوك الوصول ديده شده و به سرفصل ذخيره مطالبات مشكوك الوصول اضافه شده است. همچنين براي هزينه اكچوئري هم رقم جديدي در نظر گرفته نشده است.