کد خبر: 845148
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
صبح روز بعد از تعطيلي آخر هفته است و به روال هر صبح كاري يك فعال رسانه اي، صفحه يك روزنامه‌ها را مرور مي‌كنم.
کبری آسوپار
نویسنده: کبری آسوپار
 
صبح روز بعد از تعطيلي آخر هفته است و به روال هر صبح كاري يك فعال رسانه اي، صفحه يك روزنامه‌ها را مرور مي‌كنم. آن هم شنبه پر از خبرهاي انتخاباتي در روزهايي كه بيش از هر چيز در ايران خبرهاي مربوط به انتخابات رياست جمهوري دوازدهم پررنگ و پر تعداد است. رئيس‌جمهور حجت الاسلام حسن روحاني هم مشغول سخنراني در همايش ملي اقتصاد مقاومتي و توسعه روستايي است، و پيامك‌هاي خبري مربوط به سخنانش از طرف يك خبرگزاري مي‌رسد: «انتخابات نمايش قدرت ملي ايران است و تخريب و يأس‌آفريني به اسم انتخابات در جامعه بايد متوقف شود...» همزمان مشغول تورق روزنامه‌هاي اصلاح‌طلب، حاميان آقاي روحاني هستم: «اصولگرايان همچنان در چنبره مشكلات گذشته هستند.» تيتر دو روزنامه اعتماد است. تيتر يك هم در مورد فعاليت انتخاباتي اصولگرايان است: «رقيب روحاني از مشهد آمد». كمي بالاتر تيتر نقل قولي از رئيس‌جمهور به چشم مي‌خورد: «روحاني: صدا و سيما موقع تورم 51 درصدي چرتش برده بود؟» از سخنراني رئيس‌جمهور پيامك خبري ديگري مي‌رسد: «همه بدانيم كه يك مسلمان پيرو پيامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) دروغ نمي‌گويد و تخريب نمي‌كند؛ پس چرا واقعيت‌ها به مردم گفته نمي‌شود...»
 
به روزنامه آفتاب يزد رسيده‌ام و تيتر بالاي صفحه عليه شهردار اصولگراي مشهد و حضورش در همايش انتخاباتي اصولگرايان: «وقتي سياست مانع خدمتگزاري مديران مي‌شود؛ زلزله در مشهد، شهردار در تهران». رئيس‌جمهور همچنان مشغول سخنراني است: «چطور مي‌شود يك فرد خود را ايراني و مسلمان بداند و سخن غلط، دروغ و ناروا عليه برادر خود بيان كند؟»
رئيس‌جمهور سخنراني مي‌كند و من به روزنامه شرق رسيده‌ام؛ عكس يك، غلامحسين كرباسچي است با تيتر بزرگ «كشورداري با اداره آستان قدس فرق دارد» و در كنارش تيتر اصلي روزنامه شرق كه باز در مورد اصولگرايان است: «شوك رئيسي به انتخابات؛ اصولگرايان زير پرچم توليت آستان قدس رضوي متحد شدند».
 
ادامه سخنراني آقاي روحاني برايم پيامك مي‌شود: «امروز ما به دنبال ايجاد حماسه هستيم و نمي‌خواهيم رو در روي يكديگر باشيم، بلكه به دنبال رقابت سالم مي‌باشيم. لذا هر كسي كه به ميدان انتخابات وارد مي‌شود بايد از لياقت‌ها و برنامه‌هاي خود سخن بگويد.»
يادم مي‌افتد غرويان در همين روزنامه شرق گفته بود آقاي رئيسي نيايد... حسام‌الدين آشنا در توئيتر نوشته بود آقاي رئيسي نيايد... ايرنا، خبرگزاري دولت هم از قول محمدعلي نجفي تيتر زده كه جمنا در انتخاب رئيسي دچار اختلاف شده است...
 
اينها فقط بخشي از تخريب‌هاي هر روز حاميان آقاي روحاني عليه رقيب خود است؛ رقيبي كه هنوز حتي كلامي هم در مورد انتخابات و طرف مقابل صحبت نكرده، ولي همه روزه هجمه‌ها و دروغ‌ها و تخريب‌ها به سوي او و به سوي كل اصولگرايان هدف‌گيري مي‌شود. سخنان رئيس‌جمهور سخنان درستي است، اما وقتي نسخه‌اي است كه خود حاميان رئيس‌جمهور به آن پاي بند نيستند، صرفاً در حد تعدادي شعار قشنگ باقي مي‌ماند.
 
حاميان رئيس‌جمهور كاش به سخنان خود ايشان اعتنا داشتند و فعاليت انتخاباتي را از مسير تخريب و دروغ و تخطئه رقيب پيش نمي‌بردند. قياس تيترهاي رسانه‌هاي اصلاح‌طلب و سخنان سياسيون حامي دولت در كنار تأكيدات آقاي روحاني بر رعايت اخلاق انتخاباتي جاي حرفي باقي نمي‌گذارد؛ اصلاح‌طلبان هميشه در قول و فعل شاهكاري از تناقض بوده‌اند؛ صرفاً توصيه‌مان بخش ديگري از سخنان رئيس‌جمهور در همايش فوق‌الذكر است: «همه بدانند كه هيچ كس با دروغ، تخريب و تهمت به جايي نمي‌رسد و به فرض محال هم كه برسد، ارزشي ندارد و با نردبان دروغ نمي‌توان به پشت بام عدالت رسيد.»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سید جلال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
0
0
مانمی فهمیم تورم 40درصدی احمدی نزاد وتورم نه درصدی دولت تدبیر وامیداز کجا امده البته وقتی درجمع خبرنگاران ودیدگان هزاران بیننده سخننان چهار سال پیش خودرا بکلی انکار میکنه از بانک مرکزی و... چه توقعی داریم قیمت اب وبرق گاز تلفن گوشت میوه این امارا را تایید نمیکنه پانیا تورم اوموقع بخاطر این بود که یارانه ها ی کالا ی اساسی رقطع کرد وان یارانه را مستقیما بمردم داد چهل هزار تومن درانموقع بری یک خانواده متوسط مساوی بود بانان مجانی ویک کیلو کوشت وبرنج مجانی در ماه خونه دار شدن که برا بعضی ها یک ارزو بود باقیمت ناچیز بانها تعلق گرفت اماحیف که این کارها باعث غروروانحراف احمدی نزادشد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار