کد خبر: 845064
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵
رئيس اتحاديه فروشندگان ميوه و سبزي به تشريح آخرين وضعيت قيمت‌ها از بازار ميوه و تره‌بار پرداخت و از متعادل شدن بازار قيمت اقلام ميوه نسبت به ايام تعطيلات نوروز خبر داد.
رئيس اتحاديه فروشندگان ميوه و سبزي به تشريح آخرين وضعيت قيمت‌ها از بازار ميوه و تره‌بار پرداخت و از متعادل شدن بازار قيمت اقلام ميوه نسبت به ايام تعطيلات نوروز خبر داد.
حسين مهاجران در گفت‌و‌گو با ايسنا ‌گفت: قيمت‌ها در بازار ميوه و تره‌بار نسبت به ايام تعطيلات درصدي پايين‌تر آمده و به تعادل رسيده است.
وي با بيان قيمت برخي اقلام ميوه‌هاي پر مصرف ادامه داد: در حال حاضر قيمت هر كيلوگر سيب قرمز 4 هزار و 500 تا 6 هزار و 500  و سيب زرد كيلويي 3 هزار و 500 تا 5 هزار و 500  تومان است.
رئيس اتحاديه سبزي اضافه كرد: از سوي ديگر پرتقال وارداتي كه به صورت قاچاق وارد مي‌شود كيلويي 8 هزار تا 9هزار  تومان فروخته مي‌شود. همچنين پرتقال‌هاي درجه يك داخلي 4 هزار تا 5 هزار تومان قيمت دارد، البته بعضي پرتقال‌هاي داخلي را هم رنگ‌آميزي مي‌كنند و به جاي پرتقال وارداتي كيلويي 8 هزار تومان مي‌فروشند.  
مهاجران ادامه داد: همچنين هر كيلوگرم خيار گلخانه‌اي از 2 هزار و 500 تا 3 هزار و 500 تومان و خيار بوته‌اي هم از هزار و 500 تا 2 هزار و 500 تومان عرضه مي‌شود و قيمت كيوي از كيلويي 6هزار تومان به 5 هزار و 500 تومان رسيده است.
وي همچنين عنوان كرد با رسيدن ميوه‌هاي نوبرانه بهار به طور طبيعي قيمت ساير اقلام ميوه كاهش مي‌يابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار