وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پس از جلسه هيئت دولت عنوان کرد: نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران در شهر آفتاب با حضور رئيسجمهوري افتتاح و قويتر از سالهاي گذشته برگزار ميشود.
سيدرضا صالحياميري، در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: دولت با همه توان و ظرفيت، برنامهريزي جامع انجام داده که در راستاي شعار امسال، گامهاي جدي بردارد. وي ادامه داد: در وزارت فرهنگ در حوزه شوراي معاونين و شوراي فرهنگ عمومي براي عملياتيسازي شعار سال، در حوزه فرهنگي و گفتمانسازي فرهنگي و اقتصاد مقاومتي قدمهايي را برداشتهايم. در حوزههاي سينما، کتاب، هنر و حوزههاي ديگر هم برنامهريزي را آغاز کرديم تا بتوانيم امسال در جهت تحقق اين شعار، قدمهاي مؤثري برداريم.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: حرکت جديدي را آغاز کرديم که دومين نشست آن را تحت عنوان گفتوگوي فرهنگي ميان اصحاب فرهنگ و هنر با دولتمردان تا پايان فروردين برگزار ميکنيم. در هر نشست، دولتمردان گزارشهايي را به اصحاب فرهنگ و هنر در خصوص تحولات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و نظام سلامت خواهند داد.
صالحياميري اظهار کرد: دولت، عزم خود را جزم کرده تا براي حرکت بزرگ ملي در جهت افزايش اشتغال و توليد ملي گام بردارد. در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با همکاري 30 نهاد براي گفتمانسازي و بسترسازي فرهنگي شعار سال تلاش ميکنيم. وي درباره برگزاري نمايشگاه کتاب نيز گفت: همه برنامهريزيهاي لازم براي برپايي نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران در شهر آفتاب انجام شده و در زمان لازم در ارديبهشتماه برگزار ميشود. اين نمايشگاه با حضور رئيسجمهوري افتتاح و بهصورت گسترده و قويتر از سالهاي گذشته برگزار خواهد شد.