کد خبر: 844521
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۱
همزمان با ميلاد با سعادت فاطمه زهرا(س) در مشهد مقدس
مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی از افتتاح رواق حضرت زهرا(س) همزمان با ولادت دخت نبی اکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد.

محمدامین توکلی‌زاده گفت: به منظور تامین فضاهای مسقف زیرسطحی برای رفاه زائران گرامی، پروژه رواق حضرت فاطمه زهرا(س) با زیربنای 7 هزار و 200 مترمربع در سال 1387 آغاز شد و با تاکید تولیت معزز آستان قدس رضوی بر تسریع انجام این پروژه و تلاش مهندسان سازمان عمران و توسعه حریم حضرت رضا(ع) در روز میلاد حضرت زهرا(س) افتتاح خواهد شد.

وي ادامه داد: امکانات رفاهی و خدماتی بسیاری در این رواق برای زائران گرامی درنظر گرفته شده است که از آن جمله می‌توان به تعبیه وضوخانه، آسانسور، پله برقی و ایجاد راه ارتباطی با رواق شیخ حرعاملی اشاره کرد.

توکلي زاده تاکید کرد: با نظر تولیت معزز آستان قدس رضوی، این رواق مخصوص خواهران خواهد بود و همه خدمات اعم از کفشداری، نظافت و ... توسط نیروهای افتخاری خواهر به زائران گرامی ارائه خواهد شد .

افتتاح مهمانسراي جديد حامام رضا (ع)

همچنين مدير كل روابط عمومي و امور رسانه‌هاي آستان قدس رضوي از افتتاح مهمانسراي جديد حضرت با بهره‌گيري از تازه‌ترين فناوري روز و با ظرفيت پذيرايي از 3500 نفر هم‌زمان با ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) خبر داد.

توكلي‌زاده گفت: مهمانسرای جدید حضرت با بهره‌گیری از امکانات مدرن و تكنولوژي روز دنیا در پنج طبقه جهت تبرک زوار از غذای متبرک حضرت بزوي بهره برداري مي‌شود، اين در حالي است كه ظرفيت مهمانسراي قديمي حدود 1600 نفر بوده است.

وي با اشاره به برخی مشکلاتی که مهمانسرای قدیمی حضرت جهت خدمت رسانی به زائرین بر سر راه داشت، خاطرنشان کرد: وجود میهمانسرا در قلب حرم مطهر رضوی مشکلاتی را به همراه داشت، كه از آن جمله مي‌توان به واقع شدن در مسير اصلي تردد زائران و ايجاد آشفتگي در مسير ورودي به صحن‌هاي آزادي و انقلاب، عدم دسترسي بخش آشپزخانه و انبارها به رينگ زيرگذر و بالاجبار تردد ماشين آلات سنگين در صحن و سراي رضوي و نزديك بودن مهمانسرا به اماكن متبركه و استشمام بوي غذا در صحن‌ و رواق‌هاي حرم مطهر، اشاره كرد.

توكلي زاده با بيان اينكه محدوديت‌هاي موجود در ساختمان‌هاي اطراف و نزديكي به بخش زيارتي، امكان توسعه مجدد مهمانسراي قديمي را ناممكن كرده بود، عنوان كرد: قدیمی بودن بنا، امکانات و تجهیزات میهمانسراي قديمي موجب دشواري در خدمت رسانی به زائرین شده بود كه همه این موارد در نهایت آستان قدس رضوی را به این جمع بندی رساند که باید فضای مهمانسرا از قلب حرم مطهر به اطراف آن منتقل شود.

وي اضافه كرد: در همین راستا احداث میهمانسرای جدید حضرت با ظرفیتی 3500 نفر در پنج طبقه و مجهز به امکانات مدرن و روز دنیا در مجاورت با جداره‌های مجموعه حرم مطهر حضرت رضا(ع) در سال 92 آغاز شد و با همت و تلاش مضاعف امکان بهره برداری از آن در سال 95 فراهم آمد.

مديركل روابط عمومي و امور رسانه‌هاي آستان قدس رضوي با اشاره به امکانات و تجهیزات مدرن مهمانسرای جدید حضرت، ابراز داشت: سردخانه‌ای مدرن، آشپزخانه‌ای بسیار مجهز و کم نظیر، تاسیساتی پیشرفته همراه با تکنولوژی روز دنیا و فضایی زیبا با معماری اصیل اسلامی-ایرانی از ویژگی‌های میهمانسرای جدید حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) است که جهت پذیرایی از میهمانان امام جود و کرم، در سال 96 مورد استفاده و بهره‌برداري قرار مي‌گيرد.

توكلي زاده با بيان اينكه تدابیری در نظر گرفته شده تا ضمن بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا همان طعمی که از غذا با روش طبخ سنتی انتظار می‌رود در غذای متبرک حضرت حفظ شود. تصريح كرد: مهمانسراي جديد در زميني به مساحت 2300 متر مربع و با زيربناي كلي 11840 متر مربع احداث شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار