مجتبی اسکندری ادامه داد: با توجه به افزایش جمعیت در کلانشهرها به ویژه کلانشهر کرج که مهاجر پذیر است، افزایش تولید زباله ها به عنوان معضلی بزرگ برای سلامت شهر و شهروندان، دغدغه ای برای مسئولان شهری شده و در کرج به دنبال استفاده از روش های نوین برای کاهش تولید زباله و امحاء آن هستیم.
این مسئول خواستار ارائه طرح های جدید و کارآمد از سوی کارشناسان مدیریت پسماند شد و افزود: ضروری است مدیران شهری با برنامه ریزی و دور اندیشی، طرح های نوین را به کارگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه از پسماند می توان به عنوان منبعی برای کسب درآمد و تولید مواد جدید استفاده کرد، گفت: این در حالی است که عدم توجه به پسماندها نیز موجب آلودگی محیط زیست و شیوع انواع بیماری ها می شود؛ وظیفه مسئولان تبدیل تهدیدها به فرصت ها است و تحقق این مهم در دستور کار سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج قرار دارد.
اسکندری از معضلات استفاده از روش های سنتی به افزایش هزینه ها، فرسودگی سیستم سنتی، افزایش ترافیک و آسیب های جبران ناپذیر زیست محیطی اشاره و بیان کرد: به توجه به معضلات جدی یاد شده تغییر روش های سنتی دفن و امحاء زباله به روش های نوین از ضروریات به شمار میرود.