کد خبر: 824246
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱
داخلي‌سازي 70درصدی پژو در مدت 3سال بعید است
دبير انجمن قطعه‌سازان با بيان اينكه داخلي‌سازي ۷۰ درصدي محصولات پژو در طول سه سال بعيد است، گفت: پژو براي داخلي‌سازي قطعات هاي‌تك، موتور و گيربكس مذاكره‌اي با قطعه‌سازان ايراني نداشته و فقط براي توليد قطعات مكانيكال و الكتريكي معمولي از ما استعلام گرفته است.
دبير انجمن قطعه‌سازان با بيان اينكه داخلي‌سازي ۷۰ درصدي محصولات پژو در طول سه سال بعيد است، گفت: پژو براي داخلي‌سازي قطعات هاي‌تك، موتور و گيربكس مذاكره‌اي با قطعه‌سازان ايراني نداشته و فقط براي توليد قطعات مكانيكال و الكتريكي معمولي از ما استعلام گرفته است.
مازيار بيگلو در گفت‌ ‌و‌گو با فارس در مورد آخرين وضعيت مذاكرات پژو با قطعه‌سازان ايراني اظهار داشت: پژو فعلاً در مرحله استعلام قيمت از شركت‌هاي قطعه‌ساز است ولي منابع تأمين‌كننده قطعات هنوز به طور قطعي مشخص نشده‌اند.
وي ادامه داد: شركت پژو در حال حاضر موضوع داخلي‌سازي دو محصول پژو 208 و پژو 2008 را در دستور كار خود دارد، ولي اين موضوع فقط در دو فاز تريم و بدنه پيگيري مي‌شود.
بيگلو با بيان اينكه بدنه و رنگ خودرو 11 تا 12 درصد داخلي‌سازي‌ و تريم خودرو نيز حدود 10 درصد داخلي‌سازي را شامل مي‌شود، گفت: در شرايطي كه براي داخلي‌سازي قطعات اصلي كار خاصي صورت نگيرد، داخلي‌سازي تريم و بدنه هنر به حساب نمي‌آيد.
وي با تأكيد بر لزوم شروع توليد محصولات پژو با حداقل داخلي‌سازي 40 درصدي، گفت: داخلي‌سازي 40 درصدي از طريق تريم و بدنه خودرو فايده‌اي براي قطعه‌سازان ايراني نخواهد داشت، بلكه بايد داخلي‌سازي قطعات مهم و اصلي صورت گيرد.
وي افزود: ‌در حال حاضر براي داخلي‌سازي قطعات الكترونيكي، موتور و گيربكس محصولات جديد پژو هيچ بحثي با قطعه‌سازان داخلي نشده و استعلامي گرفته نشده است. براي توليد قطعات هاي‌تك نيز اقدامي صورت نگرفته است، بلكه مديران پژو فقط در مورد قطعات مكانيكال عادي يا قطعات الكتريكي معمولي اين خودروها با قطعه‌سازان بحث‌هايي را كرده‌اند و تمركزشان روي تريم و بدنه بوده است.
    به داخلي‌سازي 3 ساله قطعات پژو خوشبين نيستيم
دبير انجمن قطعه‌سازان با بيان اينكه در اين مورد اعتراضاتي را به تاوارس مديرعامل پژو سيتروئن و همچنين مسئولان وزارت صنعت و سازمان گسترش داشته‌ايم، گفت: تاوارس در پاسخ به ما اعلام كرد داخلي‌سازي قطعات محصولات پژو در فازهاي مختلف عملياتي مي‌شود و در فاز اول با 40 درصد داخلي‌سازي كار را آغاز خواهيم كرد، در فاز بعدي سازنده‌هاي قطعات ارتقا مي‌يابند و در نهايت پس از سه سال به داخلي‌سازي بالاي 70 درصد خواهيم رسيد.
وي تأكيد كرد: ما به اين مسئله خوشبين نيستيم و بعيد مي‌دانيم كه طي سه سال به داخلي‌سازي 70 درصدي برسيم، زيرا سرمايه‌گذاري و طي مراحل دريافت تأييديه از پژو زمان‌بر است.
بيگلو تأكيد كرد: اگر شركت‌هاي قطعه‌ساز ايراني قطعات هاي‌تك را توليد كنند و براي استعلام به مسئولان پژو ارائه دهند، در صورتي كه مديران پژو از اين مسئله سرباز زنند، موضوع را از طريق وزارت صنعت و سازمان گسترش پيگيري خواهيم كرد.
وي ادامه داد: موضوع داخلي‌سازي قطعات پژو را در شوراي سياست‌گذاري خودرو و همچنين جلسه‌اي در سازمان گسترش مطرح كرديم.
   بحثي براي توليد قطعات كوئيد نشده است
وي در ادامه در مورد پيگيري‌هاي شركت رنو براي توليد خودروي كوئيد و مذاكره با قطعه‌سازان داخلي براي توليد اين محصول نيز گفت: كوئيد بر اساس شرايط هر كشور و استانداردها و بازار آن طراحي و توليد مي‌شود.
دبير انجمن قطعه‌سازان ادامه داد: با توجه به اينكه هنوز مشخصات توليدي اين خودرو براي ايران نهايي نشده، بحث خاصي در خصوص توليد قطعات آن نيز صورت نگرفته است.
بيگلو تصريح كرد: ممكن است قيمت اين خودرو با توجه به استانداردهاي ايران بالاتر از خودرويي مانند ساندرو تمام شود ولي در حال حاضر مشخصات كلي خودرو نهايي نشده است.
وي در پايان با اشاره به بالا بودن قيمت تمام‌شده برخي خودروها نسبت به قيمت فروش آن در ايران، گفت: پايين بودن بهره‌وري مشكل عمده صنعت ايران است و خودروسازان و قطعه‌سازان نيز بايد براي بهبود اين مسئله تلاش كنند.
وي افزود: در اين راستا كميته توسعه ارتقاي كسب و كار در انجمن قطعه‌سازان تشكيل شده كه موضوع افزايش بهره‌وري را از دو روش آموزش و افزايش سطح تكنولوژي توليد‌كنندگان پيگيري مي‌كند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار