کد خبر: 823394
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۱
مدیرعامل شرکت بورس تهران خبر داد
موضوع تامین مالی مهم‌ترین برنامه بورس تهران برای شرکت ها و بنگاه‌های اقتصادی است که از طریق توسعه ابزارهای بدهی پیگیری می شود.

حسن قالیباف اصل با اشاره به برنامه راهبردی خود در بورس تهران برای 2 سال آینده، گفت: موضوع تامین مالی مهم ترین برنامه بورس تهران برای شرکت ها و بنگاه های اقتصادی است که از  طریق توسعه ابزارهای بدهی پیگیری می شود.

به گفته وی بازار بدهی در حالی باید به جایگاه مناسبی در تامین مالی فعالیت های اقتصادی برسد که زیرساخت های بازار سرمایه با توجه به اختیاراتی که سازمان بورس به بورس ها داده، بویژه در زمینه تکمیل نرم افزارهای معاملاتی توسعه یابد.

این مقام مسئول تاکید کرد: تنوع در ابزارهای معاملاتی مختلف در بورس تهران از برنامه های دیگر این بازار بوده که هم اکنون راه اندازی معاملات اوراق آتی سبد سهام و همچنین اختیار معامله در سهام و سبد دارایی های مالی  با توجه به اخذ مجوزها به زودی اجرایی می شود.

مدیرعامل بورس تهران همچنین گفت: پذیرش تا انتشار عرضه اوراق مرابحه 500 میلیارد تومانی که امروز توسط یک بنگاه تولیدی انجام شد، از زمان درخواست تا کنون دو ماه زمان برده است. مدت زمان دو ماهه برای انتشار اوراق، پیش از این به عنوان یک رویا در بازار سرمایه قلمداد می شد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار