کد خبر: 819885
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴
در نشست دهمين سوگواره هنر عاشورايي بيان شد
با همكاري ميان ايران و مراكز فرهنگي شيعي در عراق و لبنان آثار سوگواره هنر عاشورايي در اين كشورها به نمايش در خواهد آمد.
محمدصادق عابديني
نشست دهمين سوگواره هنر عاشورايي روز گذشته در حوزه هنري برگزار شد. در اين نشست مرتضي گودرزي‌ديباج، دبير هنري اين سوگواره بين‌المللي با ابراز خوشحالي از برگزاري دهمين دوره سوگواره هنر عاشورايي، از تلاش حوزه هنري براي توسعه كمي و كيفي آثار سوگواره خبر داد و گفت: ۱۰ سال پيش كه اين حركت در حوزه هنري آغاز شد و سعي كرديم حركتي هنري در راستاي رويداد كربلا و عاشورا شكل بدهيم و چراغي را در اين عرصه روشن كنيم، هيچ تأكيدي در جاي جاي كشور در اين حوزه نبود و اين مفهوم ديني در عرصه هنر بسيار كم فروغ بود. ما سعي كرديم به لطف امام حسين (ع) اين حركت را شكل بدهيم و هر چه پيش رفتيم جمع بيشتري از هنرمندان به اين رويداد پيوستند و به مرور هنرمندان ديگر كشورها نيز به اين حركت اقبال نشان دادند.

گودرزي افزود: بخش بين‌الملل اين سوگواره از سال گذشته راه‌اندازي شده است و بخش‌هاي ديگري نيز به سوگواره اضافه شده است. همچنين آثار سوگواره در انحصار دبيرخانه نيست و علاقه‌مندان مي‌توانند با دريافت فايل آثار از آن استفاده كنند. محمد زرويي‌نصرآباد، معاون مركز محافل و جشنواره‌هاي حوزه هنري نيز با بيان جزئيات دوره دهم سوگواره هنر عاشورايي گفت: در اين دوره از سوگواره، در بخش‌هاي نقاشي، پوستر و پرچم موضوع ويژه حماسه عاشورا و در بخش تصويرسازي شخصيت قاسم‌ابن‌الحسن انتخاب شده است. نصرآباد روز سه‌شنبه 11‌آبان‌ماه را روز برگزاري اختتاميه اين جشنواره اعلام كرد و گفت: در اين مراسم حجت اشرف‌زاده قطعاتي از تازه‌ترين آلبوم خود را به نام «خاتون» اجرا خواهد كرد، همچنين كتاب آثار اين دوره از سوگواره چاپ مي‌شود و در اختيار شركت‌كنندگان قرار مي‌گيرد.

وي همچنين با تأكيد بر برگزاري نمايشگاه‌هاي بين‌المللي در عراق و همچنين نمايشگاه‌هايي در شهرستان‌هاي كشور در نهمين دوره سوگواره هنر عاشورايي عنوان كرد: در اين دوره نيز تلاش داريم در عراق آثار را به نمايش بگذاريم تا زائران اربعين بتوانند از اين آثار بازديد كنند. در لبنان نيز هماهنگي‌هايي صورت گرفته تا امكان برپايي نمايشگاه دهمين دوره سوگواره هنر عاشورايي فراهم شود. نصرآباد در ادامه با اشاره به نمايش آثار سوگواره در سطح شهر از سوي شهرداري تهران، از اينكه در نمايش آثار امانتداري نشده و آثار بدون نام خالق اثر به نمايش درآمده يا  بدون هماهنگي با صاحب اثر آن را دفرمه كرده يا سايز آثار را تغيير داده‌اند، انتقاد كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار